hool_ Creative Commons License 2000.07.31 0 0 94
Hi!

Először is gratulálnék a Haladásnak a győzelemhez.
Sajnos nagyon szarul játszott a csapat, így más eredmény nem születhetett!:(((
Ami a kerítést illeti, valóban vékonyra sikeredett a hegesztés, de ez semmit sem von le a mi teljesítményünkből! Szerintem kibaszott jól nyomtunk végig, a Hali tábornak a hangját sem lehetett hallani!:))) ÁLÉÁLÉ!!!Hajrá Sopron éálé!:))

Ami a büdös kutyákat illeti, egy nagy SZARKUPACOK!!! Ezek nevezik magukat huligánoknak? Röhej! Angolok? Az évszázad vicce! Ezek egy csürhe fasszopó társaság, akik a sötétből dobálóznak, aztán sipirc a lépcsőház!:)) Ezek ám a huligánok! PARASZTOK!!!!
Én még nem láttam angol huligánt kővel dobálózni, csak paraszt szombathelyieket, akik "ál" angol fanatikusnak mondják magukat!Csicskák!
Ez a Britannia Savaria?! Hánynom kell tőletek!

Annak a fasszopó manchester nevezetű parasztnak címezném, és megkérném, hogy adja át a többi hasonszőrű álsuttyónak, akik felveszik az Umbro cuccot, és azt hiszik, hogy "ők a legények a gáton": - Volna egy kis fekete meló a számotokra, még jön egy vagon Brazil feketemunkás, le kellene szopni őket!!!
Remélem, halgattok rám, és gecivel tele szájjal kiálthatjátok szét a világba, hogy "Hajrá Hali!"
Ugyanis ilyet, még nem hallottam tőletek!
Na csá!
"Mocskos hely, Szombathely!!"
Tudjátok: Vas megye, Vas megye! Országunknak ez a szégyene!

ui:A Traktorosok, Győrben élnek!:)) Még ezt sem tudod?

Előzmény: Norbi_ (93)