granturismo Creative Commons License 2000.07.31 0 0 251
Üdv mindenkinek!
Üdv Bubónak!
Egy kicsit még a Bravo-hifi témában. A gyári cucc árából biztosan sokkal profibb nemgyárira futná, csakhát a rádió formája eléggé behatárolja a dolgot. Volt szerencsém ahhoz a bizonyos adapterelemhez is ami illeszt egy szabványos rádiót a Bravóba, de én egy hónap után visszatettem az eredeti rádiót. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy az esztétikum vagy a hangminőség fontosabb-e számára. A másik, hogy SZVSZ nem annyira rossz az a gyári alaprádió (már a 99-től beszerelt verzió). Pl. dupla erősítő kimenet és mobil kihangosító szolgáltatás a profik közt is csak a drágábbakban van. A hangszórócserét viszont annál inkább ajánlom. Én nagyon meg vagyok elégeve a Sinus Live nevű 13cm-es cuccal. Árához képest mindenképp nyerő! Én a Media Markt-ban vettem de máshol is lehet kapni.
Az ajtóba csak adapterrel tudtam beszerelni. /Török Audió XI. Fehérvári út 44./ Bizony a gyári műanyagkosaras Nokia hangszóró után ugrásszerű volt a minőségnövekedés. Hát még ha a kalaptartó melletti rácsok alá is beszerelsz egy párat a koax változatból. A dróthúzással nem kell vesződni gyárilag benn van. Csak felszereled becsatlakoztatod a hsz-t, a készülék menűjében beállítod a 4-hangszórós üzemmódot és kész.

Cikkesnek üzenném ha olasz témában vitázhatnékja támad látogassa meg az Alfa topicot. Ott aztán találkozhat harcos kedvű legényekkel.

Üdv GT.