SumQuiSum Creative Commons License 2000.07.30 0 0 14
Sziasztok!

Van még egy ok, hogy miért nem jó fürdőruciban szaunázni: a klóros víz benne. Meleg hatására ki tudja, hogy mit tesz. Pláne 100 fok felett kilép a gatyeszból a szauna légterébe.
A nyírfaágakon kívül a szaunázás szinte minden formáját próbáltam. A sörözés nagyon nem tetszett, iszonyatosan büdösnek találtam.
Én a 3-4 fordulós szaunát szeretem, igaz normális körülmények közt tudom, mivel itt, budapesti házunk kertjében van egy szauna. (Jaj én hülye mért említettem meg? A következő tasztaltali ezek után biztos nálunk lesz... :D) De folytatom a reklámot. Az utolsó facsavarig és deszkáig, még a kövek is egyenesen Finnországból lettek hozva, saját kezüleg. Fafűtésű, 3, max 4 személyes, igaz ekkor már kényelmetlen. Külön varázsa, hogy a kerticsappal van párhuzamosan kötve a vize, így a falból jéghideg jön, meleg vizet meg a tűzhely, magyarul kiuas felett közvetlenül lévő kondér csinál. Ezeket kell összekevergetni a megfelelő hőfok elérése érdekében. Ha érdekel, nyálcsorgatás céljából megpróbálok beilleszteni fotókat :)

SQS