KRI Creative Commons License 2000.07.29 0 0 1369
Hormon lovas-zombi!

Hány autó is cirkált szerte-széjjel a Római Birodalomban? Alkalmazottja meg volt neki bizony. S ő ne politizált volna? Aki a császárra apellált? Olvass Bibliát, megéri! :)

TGM? Árt? Neked? Hááát van ilyen. :)

A Népszabadságban átlag 3db állami tulajdonú rt hirdetést találtam (OTP-csoport). Mindez úgy kb 50-60 hírdetés között. Majd megfigyelem a nép- és agyromboló Magyar Nemzet, Demokrata, Magyar Fórum hírdetéseit. De ha csak a Sportfogadás beolvasztására gondolok, már megnyertnek tekinthetem a dolgot. :DDDDDDDD

Egyébként a példányszámok magukért beszélnek. Ha csak azt nézném, hogy pl a MN hányadik (mert az állításokkal ellentétben nem a 2.), akkor is igazam lenne. Ha hozzáveszem, hogy a MN szerkesztősége ebből 500 db-t rendel meg csak magának + minisztériumok ...
De ha azt is megnézném, hogy hány liberális, szocialista, s hasonló beállítottságú lap van a piacon és ezek egymás konkurenciaként is megélnek, míg a MN-t és NapiMaot összevonták még érdekesebb a dolog.
A Soros támogatásból meg nagyjából annyi igaz, amit a Lovas hazugságait cáfolandó mondott az ÉS főszerkesztője a TV2-n. A költségvetésük 1%-t sem teszi ki. Gratulálok ez a Soros György mekkora manipulátor, mi? Dugig tölti a pénzét a médiába. :DDDD
A 168óra és a Mancs is nagyobb példányszámú akár a Demokratánál, akár a Fórumnál.
Történetesen van némi rálátásom.

a nem-rasszizmusról:
Kétségtelen, van ennek objektív része is. Meg szubjektív része is.
Voltam már komoly vitatkozásban (hogy azt ne mondjam veszekedésben), zsidó emberrel. Később tudtam meg róla, hogy zsidó. De megítélésem felé cseppett sem változott. Egészen egyszerűen nem felsőbbrendű fajta. Ugyanúgy vannak köztük gonosztevők, mint más nemzetbeliek között. Eddig sem beszéltem másról.
Egyébiránt megmondtam, mi a megoldás. Add meg a legalapvetőbb dolgokat mindenkinek. Tapasztalataim szerint ennyi a zsidóknak már bőven elég szokott lenni.

"Bennem mindig az a kép élt, hogy ti a védőszárnyaitokat kiterjesztitek bizonyos magukat nem zsidónak valló embercsoportokra is. Illetve hát olyanokra, akik hol zsidók, hol nem azok. Ezek is Krisztus szeme fényei lennének?"
Pontosabban?

Előzmény: Hormon Gyula (1367)