baas Creative Commons License 2000.07.29 0 0 379
Háj oll!!!
Nemtom már hol hagytam abba,de 1 kis változás törpént.A qurva vámhivatal nem fogadta el a "számlát" amit vittünk az import Opel Omega-ról('91 2.6i,Montana ed.,ABS,Aut.),úgyhogy go back to Svájc vasárnap a kereskedőhöz. (pedig a vámon nem volt gond.ez azért fontos,mert a számlához tartozik 1 számlanyilatkozat amin a kereskedő igazolja,hogy az auto europában készült.igy a vám csak 11% ,ha nincs ilyened,akkor 64% csak a vám!!!.....)
Viszem megint a kamerát,most részletesebb képeket fogok késziteni,ha látok SAAB-ot.

HHHHHHHEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPP!!!!!!!!!!

Ha tud valaki infot,hogy a B202 és a B212 900-as
zajszintje mennyi,akkor ha tudja még holnap délelőttig felrakni sziveskedjen. köszi.
Ja!Bementünk a Polar szervizbe az értékesitéshez megtudakolni, hogy tudnak e segiteni zajszint kérdésben.A pultos csajnak mondtuk mit szeretnénk,erre telefon felkap,hiv Zoli...itt vannak és ez meg ez van...lécci gyere ki 1x,lécci gyere 2x,gyere ki lécci 3x.telefon vége..
Zoli megjelent.1 160 centis szemüveges,okostojáskinézetű gyerek.Mondta,hogy nekik erről nics infója,de a SAAB-nak küld emilt,az 1 hét mire válaszolnak,úgy hogy töltsünk ki 1 adatlapot,hogy mit szeretnénk megtudni.Adatlap elő(egy üres A4 lap 1ik oldala).
Alvázszám ráir,név telefon,emil.Csááá.
Kilépve elképzeltem,hogy,ahogy megy vissza 1 laza mozdulattal teszi be az iratmegsemmisitőbe a lapunkat,vigyorral a képén....
Mi megpróbáltuk...:(

-=Mindenkinek kell egy SAAB=-