tehtube Creative Commons License 2025.09.09 0 1 46056

6 éve vitorlázom vele. Egyik elsőként vettem szinte a világon. Nagyon bevált. Alaposan átgondolt, biztonságos, könnyen kezelhető. Sok videót tettem fel róla a grathtb youtube csatornán, ill. egyet a tehtube youtube csatornán, ahol ketten, két ilyennel csapatunk.

https://youtu.be/4nxQoOxCJ00?si=kaHxJWQ5V7_tEcm9

A Decathlon nagyon korrekt partner, pár alkatrész újításánál küldtek frissített alkatrészt. Minősége kitűnő. Gondolkoztam más típuson, de sok előnyét nem találtam másikban. Kényelem, tágasság, vízbe csúszás vagy fordítva, vízből felmászás, egyszerűség.

Szereti a negyedszelet, jól lehet vele cirkálni. Sebességre természetesen a kemények előzik, kb. Optimist tempó. Vagy kicsit több. Érzékeny, hirtelen meglódul. Márcsak az 5,7m2 vitorlája miatt is. 

Független vagyok. Magam rakom össze, teszem vízre, soha nem kell segítség, nem vagyok másnak, kikötőnek kiszolgáltatva. Télen a táskájában összetekerve tárolom.

Érdemes youtubeon más amatőr videóit is megnézni, nem a gyári reklámot. Facetbookon van a Tribord 5s owners hackers csoport. Ott is sok okosság található. 

Előzmény: naiv_ (46054)