Nem ígérem, de talán lesz kedvem / időm írni majd egy bővebb beszámolót is, jó túra volt :)
Az egyszeri rendezésű Encián 50 céljába ha jól hiszem úgy fél órával szintidőn belül beértünk. Ez lényegében a Kinizsi Százas első fele volt, Csillaghegy és Tokod között, kiegészítve egy kitérővel a Boldog Özséb kilátóhoz, meg Dorogon a kék változásának megfelelően felvezetett a kálvárián az Aknatorony kilátóhoz. Tokodtól folytattuk az utat, és privát túraként végigjártuk a Kinizsi hátralévő szakaszát Tatáig, így összesen kb. 105 km lehetett az út.
Közben, még a táv első felén ért minket Hosszúhegynél egy lódarázstámadás is, Zsoltot eléggé összecsípték (5-6 csípést kapott), én egy méterre voltam, és vagy ez a "védőtávolság" mentett meg, vagy az, hogy tényleg annyira leblokkoltam hirtelen, hogy nem is hadonásztam. Szerencsére nem lett rosszul, nem volt allergiás reakció, így tudtuk folytatni az utat.
Bő 26 óra alatt értünk Tatára, mivel folyamatosan együtt haladtunk, így a kisebb-nagyobb megállásaink összeadódtak, plusz ugye volt a darázstámadás is, no meg a második fele privát séta volt. Ha jól számolom, 43. alkalommal jártam végig a Kinizsit valamelyik irányban :) Köszönöm Zsoltnak a társaságot!