Na, úgy látom, hogy nem láttam és/vagy nem olvastam el rendesen mindegyik hsz-odat, pl ez sem, ezért hittem azt, hogy a másik oldalon állsz. :-)
Mire jutottam.
1) A berajzolt trackjükhöz képest kereken 100 m-rel arrébb volt a rajt (csippantó), viszont a markerek közül már az 1 km-nél nekm kb. 15 méterrel volt később meg az első km-em, azaz valahogy egyből buktam 85 métert. Végignéztem az összeset, s fura módon az 1 km után olyan 3-4 km-ig összhang van, de utána a fordító nélküli km-ek sem stimmelnek. Megjegyzés: ha ezek a BSI-sek a térékép alapján tervezték meg a 21,1 km-t, akkor nagyot hibáztak, pont az lett volna a hiteles, ha a berajzolt útvonal minden, csak nem ép pont 21,1 km.
2) Megnéztem fitfileviewer-ben, s minden klappolt, végig a Stryd adta a távolságokat, amikor a GPS vette át a szerepét (cipőfűző lazítás, eü. szünet), akkor 1 métert sem nőt a distance mező értéke.
3) "A pesti rakparti visszafordítónál egyértelműen később fordultatok", ezért hittem azt, hogy az én track-emet nézed. Amúgy https://connect.garmin.com/modern/activity/20306278944
4) Biztos, a BSI-ig elhallatszik a dünnyögésem, ezért kaptam 7 mp engedményt a teljesítési időből. :-) Ez is fura, a két leolvasó csík között max 3 mp lehetett, de inkább 2. Pont az elsőnél nyomtam meg, s le pont a másodiknál állítottam. Kerekítési hibákkal együtt is sok a 7 mp plusz, magyarán fura, hogy hogy tudtak ennyivel kevesebbet mérni. Vsz induláskor késve lett feldolgozva a jelem a sok futó miatt, beérkezéskor meg rendesen.