Hormon Gyula Creative Commons License 2000.07.28 0 0 1367
Kedves reménytelenül behálózott KRI!

Keleti nem brancsbéli. Amennyire tudom. De még lehet. :) Meg még Te is lehetsz! :) Hallottam valami Saulusról, akit később már csak Paulusként emlegettek. :)

Hogy is volt pontosan ezzel a S/Paulusszal? Hány autója és alkalmazottja is volt? Melyik pártnak is gyűjtötte a kopogtató cédulákat?

"Pedig biz'isten, nem akartam én neked kárt okozni."
Hát nem is vagy Te olyan nagy ember, hogy tudnál. :)

Hát nem kell ahhoz nagynak lenni, hogy ártson valaki (most hirtelen a Vásárhelyi család és TGM jutott eszembe példaként). De mondom, abszolút szándékom ellen való, hogy bárkinek kárt okozzak, pl. hogy most téged belelökjelek egy feketemágus fortyogó kondérjába. (Hogy mi is fortyog benne, biztos ki tudod találni már az előző írásaim alapján.)

Soros Gyuri bácsi. hahahahahaha
Titeket meg még a kutya se támogatna az biztos. Még reklám megrendeléseket is a költségvetés állja. (Nyílván áttételesen.) (Még jó esetben.)

Na, ez izgalmas. Melyik tréningen itatták ezeket az agyadba?
Én a "Ti" alatt a Magyar Nemzetet tudom legfeljebb érteni. Abban nem hirdet többet az állam, mint a Népszabadságban. De arra felhívom a figyelmedet, hogy a 168 órával és a Manccsal párhuzamba állítható Demokratát és MFórumot nem támogatja semmiféle hirdetésekkel az állam, ezek valóban piacképes lapok (bár ez nem feltétlen válik az ország dicsőségére).

"jól értem, hogy azért akarsz a közösséghez tartozni, hogy önállóbb lehess?"
Érdekes gondolatkísérlet. Mire alapozod? Kifejtenéd bővebben?

Az (1335)-ben a "Csak egy bibi" kezdetű sorból véltem ezt kiolvasni. De ezek szerint a válaszod az, hogy nem jól értettem.

A rasszizmusotokról:
Van megkülönböztetett bánás mód. Ez igaz. Meg van megkülönböztetett bánásmód a szüleimmel is. Az elesettekkel is. A gonosztevőkkel is. A barátaimmal is. Szívemhez közelebb állókkal is és távolabb állókkal is. Bizonyos értelemben budapestiekkel és vidékiekkel is. Általában a külföldiekkel is. Meg a határontúl élő magyarokkal is.

De ezek vagy sokkal objektívebb (szülő, gonosztevő, pesti-vidéki-külföldi) vagy sokkal szubjektívebb (barát) kategóriák, mint a "zsidó". Majd folytatod:

Nem hallottad még a klasszikus liberális felfogást? Aki annak vallja magát.

Bennem mindig az a kép élt, hogy ti a védőszárnyaitokat kiterjesztitek bizonyos magukat nem zsidónak valló embercsoportokra is. Illetve hát olyanokra, akik hol zsidók, hol nem azok. Ezek is Krisztus szeme fényei lennének?

Előzmény: KRI (1358)