Universal Hobbies MGF:
Az egyik asztalnál szúrtam ki a kis járgányt és különösebben nem érdekelt volna - valamint van pici hibája is - de jó volt az ára és gondoltam ennyiért belefér.
MG modellek is lehetnének kicsit többen, ugyanis nem nagyon akadnak.
Persze korábban mutattam már a kínai pakkom részeseként egyet, de az egy fiatalabb és kínai piacos példány volt.
Kis Matchboxban is megvolt pirosban, anno még a hátsó lámpáit ki is festettem és mai napig is van egy bontatlan Matchbox változatom belőle, melyet magam vettem, de valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem bontottam ki.
Pedig ilyet nem szoktam csinálni.
Így most mikor megláttam ezt és rákérdeztem az árára - igaz nem beszélt magyarul a kis fiatal csaj aki ott volt - de ki volt írva a modell ára egy darabra és három darabra lebontva, így gondoltam elhozom.
Persze mint említettem kis hibája azért akad, mert a festése egy-két helyen picit hólyagos, de nem zavar annyira.
A cabrio egy életérzés - szokták mondani - még ha most ennek van is teteje :D
Elől szép kis lámpákat kapott, rajta az égőhelyes kialakítással, két kis fekete szellőzős kiemelés, az MG embléma is szép.
Két külön sárga irányjelző berakást is kapott és rendszám is került rá.
A felniket is látható az MG embléma.
Jó a fekete ponyvatetős rész, belül feldobják a piros ülések és persze mondanom sem kell hogy a kormányt rossz oldalra rakták :D :D :D
Kapott egy külön antennát és bal oldalon még a tanksapka is egy külön kis króm berakás.
Hátul két sima piros lámpát kapott, ez picit a gyengéje, mivel lehetne szebb, mert ugye ez egy nagyon picit játékos benyomást ad neki, de annyira nem zavaró.
Szintén megkapta az MG emblémát és a - immár sárga alapon lévő - rendszámot.
Külön jópofa a hátsó lökösben lévő üreges rész, ahova beül a két króm kipufogós berakás, ez nagyon tetszik.