Szia Reu!
Igazad volt. Négy napig bírtam a délutáni 0,125 elhagyást, romlott a közérzetem, így visszavettem. Tehát 11-kor, 14-15 között, 17-kor csak megy a 0,125, igy maradt a napi 1. 375 mg. Szóval jelen állapotban nem érdemes feszegetni a határokat, ha már tizenéve szedem, csak kibírok még akár másfél évet is a teljes szermentességig. Fene egy anyag ez, ki gondolná. Csak ez a nyomorult alvás ne lenne ilyen kevés.
Tudjátok csak azt furcsállom - más oldalakat is olvasva - egyesek könynyedén írják, hogy két-három hónap alatt lejöttek 8-10 mg-ról. Ez óriási mennyiség. Néha rosszabb időszakomban csúsztam föl 2,5 mg.-ra. Azt is csak pár napig és visszamentem 1,5-2,0 közé, és inkább tartottam az 1,5-höz közelebb. Bár szerintem ez az ingadozás sem volt jó, csak arra a pár napra.
Bár a dokim is mondta, hogy volt már olyan 8 mg.-os ügyfele akit egy év alatt símán sikerült leszedni, dehogy 1-2 hónap alatt?
Igaz olyat is említett a doki, hogy volt olyan is aki évekig minden este 0,25-öt szedett alvásra és direkt elhagyta és két nap múlva bekómázott és mentő, kórház.
Szinte mindegyik hihetetlen. Én is boldogan hintázhatnék az 1,5-2,0 között erre vén fejemmel eszembe veszem, hogy leteszem.
Egyébként inkább az hajt ebben, hogy félek: ahogy halad az idő egyre többet kívánna a szervezetem, ennek már 1-2 éve voltak néha jelei. Megjelent az interdózis jelenség.