Szia Reu!
Már aggódtam, hogy viszonylag ilyen későn reagáltál csak. De ezek szerint nincs nagyobb gond veled, csak mint legfeljebb eddig volt. Ha már nem romlott az állapotod az is egy eredmény. Bár inkább javulna.
Nos a délutáni adag elvételéről csak annyit, hogy két napja megcsináltam, végül is semmi változás. Ezt a leosztást most vagy két hónapig tartani fogom. Addig nem akarok változtatni a reggeli 0,5-ös SR.-en
Ami viszont folyamatos és az sem változott, illetve nem javult az elvétel előtt és után sem az az alvászavar. Az ugyanolyan, mint mondjuk két hónapja az akkori csökkentéskor.
Ezzel nem tudok mit kezdeni. A napközbeni enyhe diszkomfort az is ugyanazon a szinten maradt, viselhető, nem romlott az elmúlt 2-3 hónapban. De mint írtam, ha lefoglalom magamat, nem figyelek magamra, alig tűnik fel.
Az alvás meg nagyon hektikus, de inkább kevésnek mondható. éjjelenként 4-6 óra. Ha már egy héten van mondjuk két hatórás alvásom akkor már jó. Most azt játszom, hogy este 6-8 napig zolpidem, 6-8 napig gerodorm. Amikor geredormra váltok akkor az első két éjszaka jobb. Utána ugyanolyan sz....ara hatása, szóval semmi. Nem hiszem, hogy erre ki lehetne találni valami okosságot, mert nem akarok beállni valami benzó altatóra mert akkor csak növelem a szervezetben lévő benzó mennyiségét.