Norby Creative Commons License 2000.07.27 0 0 271
Stein:
Sákány ellen sárkányfű - azaz elixír rulez. Ezzel kapcsolatban egy tuning tipp AGI-re: körberohangálni a bogarakat közvetlen közel elixírrel, Stealth módban.
Hangulatos egyedül nyomulni, én is így mentem a játék feléig - azért csak addig, mert félretettem, hogy újat kezdjek HH-el, minimális lőfegyver és load game használattal.

Stealth-al 4.szinten már teljesen csendben tud futni az ember, de nélküle is meg lehet lenni, kb. 6. szinttől Stealth nélkül is elég csendes.
Night Ops nem rossz, ha egyedül mész, jól jön a +1 látótáv. Night Ops nélkül éjjel 11 kockára látni, vele 12-re. Night Vision-al 13 ill. 14-re, UV-vel 15 ill. 16-ra. Csapatban viszont elég ha egy(-két) felderítőnek van Night-ja, mivel a többiek is tudják támadni amit ő lát. Emiatt csapatjátéknál én nem tartom fontosnak, hogy a customnak legyen.
Ha már két Mac-el mész, jó lenne az Ambidextrous (kétkezes), enélkül -20% van a találatra két fegyver esetén.
A MRK-t én minimumon (35) kezdtem, mivel nagyon gyorsan nő, pár nap alatt felvihető 90-re. Érdemes a felesleges fegyverekbe való lőszereket menet közben biztonságos helyről (pl. tető) az ellenségre célozva ellődözni, vagy pl. zárakat szétlövöldözni. A bogarak esetén a tető nagyon bejön. :)
A többivel egyetértek, főleg az FN-FAL-al.

MLG:
Köszi a vehicle tippet, bár már láttam, nem gondoltam, hogy ilyen effektív. Eddig azért nem próbáltam ki, mivel helikopterrel szoktam közlekedni.
A MED-nek én adok 35-öt, mivel jól jön néha, valamint gyorsabb a gyógyulás, ha a beteg is doctor és nem patient. Meg jó látni bármit, ami növekszik. :)
A MEC-et gondolom 75-ön is kezdted, én nem tudok effektív növelő módszert rá, csak a szerelgetést, de az meg nem sok, és nem a custom merc-el szoktam csináni, van sok olcsó merc erre (Gasket, Dynamo, Dimitri). Csak azért 35 nekem, mert azt olvastam, hogy ha 0, gyakrabban lesz jammed a fegyver, bár lehet, hogy ez nem igaz, főleg a jó állapotú (80% felett) fegyverekre nem, ezek sosem ragadnak be. Lejjebb meg nem hagyom menni, mivel ha kisebb a % mint a MRK, akkor a különbség felével csökken a találat esélye.
Danny szerintem is szuper, főleg ha már kocsit is püfölt, a legjobb stat-jai lesznek (HLT és AGI eleve 99). A 90 feletti AGI azért is fontos, hogy nem teljesen pihenten is 25 AP legyen a csatában. Buns-t én csak tanítani vettem fel, arra viszont nagyon jó. Barry nekem is szimpatikus, de nem használom, mivel hamar lesz annyi pénz, amiből jobb ember is kapható nála.

Én az előző játékban egyedül nyomtam (+ tanítónak a teljes MERC csapat és az ingyenes emberek), most újat kezdek Bull, Danny, Grizzly, Spider -el, majd ahogy lehet még leginkább Thor, Len, Cougar -t tervezem felvenni (plusz a tanárok és NPC-k, akik közül MadDog-ot és Miguel-t tarom jónak harcra is). Azért ilyen sokat, mert két csapatot akarok, az egyik nyugaton, másik keleten fog délnek vonulni.
Gondolkodom azon is, hogy induláskor csak Bull-t, Grizzlyt, Spidert veszem fel 2 hétre, ezalatt csak Drassent és Chitenza-t foglalom el, megcsinálom a San Monai és a turista questet, felveszem egy emberrel a kocsit, MadDog-ot és a rugókat Estoni-ból, és leginkább csak tréningezek (főleg AGI-t). Majd ha megjön Bubba a MERC-be, őt és a drágább AIM-osokat felvéve indulok a nagy útra.

Amúgy tetszett, amikor elromlott a MERC oldala "Error 404" -el. :)

Előzmény: Stein_ (269)