Az Utolsó Európai Creative Commons License 2000.07.27 0 0 238
Hali yOLORO!

Utoljára majd' egy hónapja jártam az Acélvárosban...:-)) Akkor vettük a Bravo-t, július első hétfőjén. Egyébként nem tudom, merre van a Derkovics utca, tehát elvileg még járhatok is arra...:-), de ha otthon vagyok legtöbbször a Martintelepen tartózkodom.
Szvsz a Punto II erősebbik motorja jó választás, de a 80 lóerőt csak magas fordulaton érezni rajta. Csendes és nem eszik sokat, 6 liter környékén lehet számolni. Nagyon jó a HLX felszereltsége, a legértékarányosabb kisautó az egész piacon.

Üdv GT és prb!

Köszi a tapasztalatokat. A Sporting kicsit más a hatsebességes váltó miatt, én HLX-et elég sokat vezettem - apósoméknak ilyen van - itt bizony elkélt volna még egy kis nyomaték, amit pörgetéssel lehetett orvosolni. Szerettem volna egy modern dízelt (nyomatékmániás vagyok), de képtelen voltam kifizetni, így maradt a Bravo. Ironikus módon az 1.6-os is szívesen veszi, ha pörgetik, csak ekkor pillanatok alatt túllép minden sebességhatárt. Úgyhogy szinte cseberből vederbe kerültem...:-)

Hali cr2!

Időközbem rá kellett jönnöm, hogy nem a Búza tériek voltak a ludasok; rendszeresen többet tankolok, mint a tank méretéből (50l) következne. Tuti hogy megnövelték a méretét, vagy csak kifogtam egykülönösen öblös példányt, de 55 liter bármikor befér.

Előzmény: yOLORO (235)