Norby Creative Commons License 2000.07.27 0 0 268
Csak sci-fi módban vannak a nagy alien bogarak. Ha nem tudod, mi az, próbáld ki, érdemes. :)

Ha valakinek bármi kérdése van, esetleg hasznos táblázatokat szeret böngészni (én igen :)),
ajánlom a mindenre kiterjedő leírásgyűjteményem,
és az angol ja2 fórumot.

Plusz adok egy tippet: Bull (HandHeld expert) feszítővassal egy ütéssel leterít bárkit! Egy ütés pedig csak 4 AP-be kerül.

Magyarázat: egy ütéstől az ellenfél az elszenvedett sérülés 4-5-szörösét veszti a staminájából (kék csík). Egy átlag katona nem tud túl nagyot ütni, neki kb. hármat kell ütniel a kifektetéshez, plusz ha azt akarjuk, hogy az ellen az ő körében se keljen fel (azaz újra mi jöjjünk), akkor fekve is rá kell ütni mégegyet, ami lehajolással együtt még 6 AP.
Boxerrel ütve kicsit jobb a helyzet, de a feszítővas sokkal jobb, mivel többet sebez, jóval több a stamina vesztés is. De az igazi plusz a HandHeld skill-ből jön, ami +45%-ot ad. A Marital Arts nem jó, mivel az csak +30%-ot ad, és csak szabadkezi harcra (boxer ha van is nem veszi figyelembe - jogosan, mivel sokszor lábbal rúg). A feszítővassal ütésre nem kapja meg a pluszt, ez nem nunchaku.
A HH expert pedig dupla bónuszt, +90%-ot kap! A gyakorlatban ez 29 körüli sebzést jelent feszítővassal, aminek a négyszerese is több, mint a max stamina (100), ezért fekszik el az ellen egyből, sőt, a saját körében sem kel fel.
Sima HH esetén az átlag 20 körül van, azaz kellhet mégegy ütés akkor is ha lefeküdt, de kicsi volt a sebzés, hogy ne kelljen fel egyből.

A lefeküdt ellentől pedig könnyű elvenni a fegyverét (ctrl-click). Egyszer egy elit alakulat megtámadta az egyik sam-site-m. Bull és Grizzly (+pár merc) füstgránátok segítségével egy lövés nékül leütötte mindet, és 9 szuper fegyvert (minimi, HK21..) zsákmányolt, párat távcsővel.

Tudom ajánlani a custom merc tulajdonságának is a HH Expertet. A fenti harcmodorhoz lehetne még Stealth-ra gondolni, de nem érdemes, mivel szintépéssel is nő a lopakodás.

Kíváncsi lennék, ki melyik tulajdonságokat, illetve katonákat választotta, és azok hogyan váltak be neki.

Előzmény: MLG (267)