Petykooo7
2025.08.21
|
|
-6 0
14
|
Szicília látnivalók: tippek & trükkök saját szervezésben
Az egyik utolsó szürke folt a Földközi-tenger szigetei közül a térképemen Szicília volt. Sokáig nem is nagyon vágyakoztam ide. Az olasz mentalitás olyan távol áll tőlem, mint Donald Trumptól a logikus gondolkodás. Ráadásul korábban már jártam Szardínia szigetén is és az sem lopta be különösebben magát a szívembe. Idén viszont úgy hozta a sors, hogy Szicília lett az évi nagy családi kirándulásunk úti célja. A félelmeim az olaszokkal kapcsolatban ismét csak beigazolódtak, viszont a szigettel kapcsolatban nem is állhattam volna messzebb a valóságtól. Szicília teljesen más hely, mint Szardínia vagy pedig a szárazföldi Olaszország. A legszebb tengerpartjait bátran besorolnám Európa TOP 10 strandjai közé és a városainak sincs miért szégyenkeznie. Igen, Szicíliának megvannak a maga hibái. De ezek a hibák eltörpülnek azok mellett az élmények mellett, amelyeket a sziget meglátogatása nyújt. Ahhoz pedig, hogy valaki meglássa ennek a szigetnek a szépségét nem kell mást tennie, mint egy kicsit a felszín alá néznie. De ne rohanjunk ennyire előre. A posztból megtudhatjátok, hogy hol érdemes Szicília szigetén megszállni, milyen látnivalók várnak rátok és mutatok pár tippet és trükköt, amivel rengeteg pénzt megspórolhattok. Nézzük!
BŐVEBBEN: https://travelhacker.eu/szicilia-latnivalok-tippek-trukkok-sajat-szervezesben/ |
|