FERENSZ Creative Commons License 2025.08.19 0 1 2867

Minichamps BMW 3 series:

Egy illetőtől láttam meg, kivel már korábban üzleteltem egyszer.
Rá is írtam gyorsan, s mihelyst válaszolt egyeztettük a talit.
Úgy voltam vele - mivel pont egy ledolgozós szombati nap volt, de a sofőröknek szerencsére az szabi volt - hogy aznap elmegyek érte.
Reggel az Ősökkel kiugrottunk a Family Diszkont Pesterzsébetbe, ahol szintén sikerült vásároljak pár dolgot, pl 2 zsugor vaníliás kóla, 6 Nissin Soba Teriyaki-s tészta (kedvencem), valamint 2 dobozos Waltz kókuszos ostyarúd kíséretében, ami mellé még beparkolt 2 Pringles Texas BBQ chips is.
Na miután hazaértünk, nem sokra rá bevágtam magam kis Golfimba és elindultam oda.
Találtam is helyet, megírtam a srácnak hogy megérkeztem.
Le is jött, találkoztunk, beszéltünk pár percet.
Közben egy idős úr épp elindult volna kombi G Astra példányával, de még előtte kopogtattam az ablakán hogy a bal első kereke elég lapos, nem ártana fújni bele és így ne induljon el vele.
Persze megköszönte de mégis elindult vele, reméltem hogy esetleg csak a közeli benzinkútig.
Időközben megtörtént a modell-kp csere, még 1-2 perc duma és indultam is haza.
Kivételesen nem fotóztam aznap, másnapra hagytam, mert mondom másnap reggel úgy is lesz a KMO ahonnan érkezem 1-2 példánnyal.
Igaz az egyik csak átalakításos változat lesz, a másik egy kisebb méretarány képviselője, de sose lehet tudni mit szerez még az ember :D

El is érkezett hát a másnap és nekiálltam fotózni.
Majdnem szívrohamot kaptam.
Bár sose vagyok nyugodt ha egy BMW van mögöttem - inkább előttem legyen - és nem is szeretem, de most kivételesen nem ettől kaptam majdnem szívinfarktust, hanem attól, hogy amikor elkezdtem fotózni a járgányt - még a dobozos plexis képen - akkor vettem észre hogy itt tőlem alig pár centire parkol a radiátor mellett egy rohadt nagy pók :-O :D XD
Mint köztudott "úúúúúútálom őket", a hideg rohan végig ilyenkor a hátamon, így a lábamról az egyik papucs hirtelen máris máshova került.
Nem érdekel ilyenkor hogy "szerencsétlenség", meg hogy "nem bánt", lesz.rom.
Ha a régi számítógép asztalom mögött lapul a sarokban és nem látom akkor nem bántom.
Jobb a boldog tudatlanság hogy nem tudom hogy ott van, mint ha közvetlen ott látom alig pár centire tőlem.

Na de lássuk is hát a járgányt:

Elől szép kis lámpákat kapott, dupla égős kialakítással, szélen sárga irányjelzős kivitelben, bár mint tudjuk, BMW-kre az irányjelző teljesen felesleges :D
A kis króm keretes BMW logós hűtőmaszk is szép, alul is ki lettek emelve a szellőzők a mattszürke lökösös részben, ahol két ködlámpa is helyet kapott, bár az anyós felőli lehetne picit jobb kialakítású.
Egy rendszámot azért elbírt volna, ezt nem szeretem egyedül a Mini-Maxichamps modellekben, hogy még egy olcsó újságos kivitelre is tudnak valamit oda biggyeszteni, vagy tampon nyomni.
Szép a kis BMW logó is.
Oldalt is szép a díszcsík, és a kilincs kiemelések, és természetesen a küszöb is megfelelő sportos hullámos.
A kerekekben is megkapta a BMW logót.

Hátul szép reális lámpákat kapott ahogy kell, nem csak külsőre, égő elosztásos kialakításra is.
Az alsó két rész piros, a felső sárga, pici tolatós meghagyással.
Ha megnézzük a csomagtartóajtó külső vonalát is kialakították rajta.
Szintén szép a BMW logó.
A kipufogó kissé gyenge, egy minőségi modellhez képest, de elmegy.