Kront
3 napja
|
|
0 1
109092
|
kezemben a múlt heti biztosításom, amit a legnagyobb hazai online oldalon kötöttem. érvényes: "Csehország egész területére és az oda- visszaút által közvetlenül érintett országokra, bele nem értve a kiindulási országot", na engem ilyen helyzet érdekelne, nem az, ami az egész EU-ra szól. ha egy Egyiptomra kéred, azt is szét szokta cincálni és felsorolja az ország azon részeit (Sínai, Kairó, Alexandria...) ahova érvényes és az ország többit részét kizárja. Szudán detto. gyakran utaztam oda, de a déli részt mindig kizárta. amikor kitalálták, hogy a sima nyíltvízi merülés 30 méterig is extrém sportnak számít meg a motorozás(!) is, akkor kötöttem egy nemzetközi biztosítást a németeknél, ami még Iránra meg Gáza városára is érvényes (konkrétan így van benne: covers the entire area of planet earth), de az meg csak extrém sportolás és motorozás esetén térít. a téma innentől abszolút off, csak gondoltam hátha volt valakinek személyes tapasztalata ilyen helyzettel, amikor kényszerből van elhagyva a biztosítási terület. pl. divertálás miatt. |
Előzmény: bárány (109090)
|
|