Tócsa Creative Commons License 2000.07.25 0 0 349
Igen Gustav, Zsombi egyedül elől sajnos kevés. Az első félidőben még tudta tehermentesíteni Peti, de a lecserélése után Ulveczki „nagymester” nem igazán segített neki.
MCsaba!
Úgy látszik igazam lesz a magadra adott szerepkörrel kapcsolatban. Kivetkőzni belőle, már presztízs okokból sem akarsz. Ez legyen a te bajod.
Első érved gyenge lábakon áll. Itt, Debrecenben sem volt mindig patyolattiszta a sportélet. Vannak dolgok, amiket szívesen kitörölnék a Loki életéből. De, mint írtam, nem az egyes vezetőkkel és viselt dolgaikkal kell azonosulni, hanem a CSAPATTAL. De ezt már előttem Verérstr bővebben kifejtette. (GIRAPPÁÁ!)
A második meg nem érv volt, hanem adalék arról, hogy mit meg nem teszel a Vasasért. Ezt még önmagában díjazni is tudom. A pofonokat nem fogsz kapni tőlem, se így és se úgy. Gondolom sejted, hogy ha mást akartam volna, a mi kis „vitafórumunk” másképp is zajlódhatott volna. Viszont tényleg érdekel annak a háttere, hogy egy vidékiből hogy lesz pesti csapat szurkolója. Próbálok több forrásból „táplálkozni”, hogy általános sentenciat vonhassak le. Té, úgy tudom, már tavaly elkezdte ezt a „hagyományt”. Részemről lehet folytatása.
A játékos szipkázásról csak annyit, hogy ott van dr.Puskás Lajos esete. Amikor visszajött edzőnek Debrecenbe az „öregek” még mindig fújtak rá.
Tényleg Lecsó! A Himnuszt csak lesték a zsi…ványok! Persze sokan voltak, akik vagy lassan kapcsoltak vagy nem merték énekelni (sőt felállni!), mert féltek a kisebbségvédelmi hivatalok (ISM-MLSZ-HLASZ-JT) retorziójától. Viszont a bírónak egy piros pont, mert megvárta a végét és csak utána engedte útjára a labdát.
Té!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! ELVtársak!

Hajrá Loki!
BUX