Sziasztok!
Egy kis tanácsra/segítségre lenne szükségem. Adott egy 1970-es évek elején született személy, aki nem ismerte az édesapját és nagypapáit sem és édesanyja és nagymamái nevelték fel majd később velük is megszakadt a kapcsolat. Az anyai vonalát sikerült is szépen feltárni viszont az apai résznél nagyon leragadtam.
Az apai nagyszülők: Horváth XY - Kustán Terézia. Az ő házassági anyakönyvi kivonatukat keresem elsősorban.
A születés, házasság, halál ideje/helye ismeretlen.
Információ még, hogy az illető akinek segítek arra emlékszik, hogy sokat nyaralt Zalalövő környékén (Ő már Debrecenben nőtt fel). Ami helytálló is, mert ahogy néztem a Kustán vezetéknév - kis túlzással - szinte csak ott létezik az országban (nyilván Kustánszeg miatt).
Szomorúan vettem észre, hogy bizonyos időszakok viszont hiányzonak erről a területről az állami anyakönyvekből FS-n. Zala megye anyakönyvei elérhetőek esetleg más forrásból szintén online? Még sosem kutattam errefelé.
Elkezdtem kigyűjteni Excelbe minden Kustán születést/házasságot/halált a csonkahegyháti és zalalövői anyakönyvekből, de ezek sajnos addig ilyen formában használhatatlanok míg nincs meg a házasság amit nagyjából 1935-1955 közötti időszakba tennék. Ha valakinek van esetleg valami ötlete mire nézzek rá, azt megköszönöm!