repcsepista Creative Commons License 2025.08.08 0 0 1958

UFOzzuummm... miEeee... pénz -penélsz vagy él.borotva élen csuszkálunk van élesebb él lett?
                     4.: Kávézzuummm... viz vizöv vizözön szivárvány, hogy horr... GOD nem pusztititja el a földet, többet özönvizzel? -tüzzel, betüzel, ládd egy nap nyalat, s mmm... Moon? Pppp... Moonázi? Fita, hogy én előbb, van egy központi konputerek konputére, először azt akartam, megpiszkálni, (azuátn, onnan kirugta, akik hogy pina ezek olyanok mint én?-azátán fita, ezek minden ereje amit van a föld belséjbe két nagy atom retaktol, és azt is meg aklartam piszkáni, és mnt a bálna BUUU ... kivágtak az örbe, és a golyóiamt szér fröcskölték,am most csak az amt Kossuthék Liikölni, greenblack, és azért most fita, de ezak atomháboruzi akarnak, mert ők megmaradnak, jaja fita KIK A TEREM TŐ KÉSEK???-jna most itt van ennek egy olyanja, amit legutóbb ott (fite itt vannak az angyalok birodAlmAI? - alama, bele haraptál? -baxtál velük fita jákóbi az angyalával?) találkzoztam, a szavazás előtt éjjel blondival! ( na előbb nem tudtam megközeliteni, ugyanaz hogy van egy nő, aki kivágott a ürbe, ürülék vagy! -ürge?) Zitt az van, hogy mi magyarok -testvérek -közösÉG.na azzal hogy ez a fórum keletkezett...na apunk, nem jácc a a aaa...Zna aki kinyitota magyar ÉG Székely Kaput? -azzal most ami lehet, hogy egy az egybe Mi is ufo-k vagyunk! -és ez hogy, ládd én ezt sose csináotam volna,ha a felesÉgem meg ti ti ti ...tá tá tá...fita,ez ugy, hogy ha nem lenne igaz, nemigaz? -aki most ami van, na csak nagyon röviden tudom érintente. Tegnap ahol a curkusz volt,Ráckeve,és nem jutott eszembe,padig most is ládd, akik most a TEREMTÉS (TEMETŐK MEGHALTÁL ÉRTÜK) KORONÁSAI, fiteljal ez egy kéjkaniba robott kibaszott? - bolygó, és csak rabbiszolga hajcsárok,és rabbiszogágéiak,akit itt az hogy a temtés Korona?- orszaga? Fieljunjk, mert most vannak a UK KIRÁLYSÁGOK,na most a biboldók és a bobók? Fita a bobók azok BB -bRita is a Bikák Bikaja? Fita,ezt az éjjel, és én ha valaki teremtett volna, akkor azt én tudnám, de amikat hogy mi meg a Mi Atyánk, namost akik magyar ok, azok önnállók örökegészek és önnallóan gondolkodnak? (fita itt a fiaim,mai is, nincs senkim egy barÁtom $$$... Hogy tudna gondolkodni EGY TEREMTMENNÜ KAJA KOS vagy diszNŐjuk, juhuk? KAJUNUK? Fita, itt minden NUKIs, $$$... azok gondolkodnak? Pl.te gondolkodol, HA VSNNAK KIVÁLASZTOTTAK, NINCSAK AKI SZARACSÁG MEHZSEGNEK HAM HAM HAM ...KIVÁLR SEGGESKÉIK?- Ma a ififiam, hogy hogy... neked könnyü, már megint minden galambszaros,(na az ténleg, valami olyan, hogy mindent feledtett velem, a mennybe vagyok? -fitsa neki is kéne,ládd van valami, amibül magyar galmaszart csinlok,és most van egy kis kertükn, ami csak viz kéne kének, baxxák fel fele az árát, de monduk,meddig?mig az egedbe hágnak? -fitlejal ezek apró nanó magnes férgek? -jaja tüz demindenef meg emészt?) ami én zokniba jövök be, és most ez előtt, hogy én aKárrhova mentem dolgozni, kirutak,(fita mnden iskolőábull Mo és a KGST? -de őketis itt!!!) meg ki aklarta furni, megbaxni,meg belém kötöttek, és azért lettem...ládd ugy hivták hogy roham brigád, na meg az orszoknak a bauxit bánya külszini fejtés,na a moszatok,egymásbaxxák eszik,és nincs olyan, hogy most dolgozok boldogan, és jó érzem magam? Na elkezdett ... látod, most belém velem kötöxködsz, ami jaja látta! Na most később, tanuljál és figyeljed mit érzel,mit gondolsz, milyen érzést válatnak ki benned,bennünk? -vagy mit gondoltatnak veled, ha barmuk lettél,azaz itt self emplojerek vagyunk, és magunknak dolgozunk,de most azokat,ládd van háunk,most mindent el kvöetnek,(milló házat le égettek!!!) hogy menjünk és a házadra rátegyék a kezüket, (pénz szart s ér többet gané gan.é?) de msot mit tehetünk? Fita egy átlag ház bér 9000 dolcsi havonta, ha kiadod?
                     5.: Kérdem, Mo-már arraham accordába rekodja? Jaja ha a kerszténség és juhtópun VÉDÓ BAXTARTDJA? Kérdelem temostroha fatty vagy ábra haminak? -magva? Fita,most ezeket,minden hangot reccordolnak, és most akik GONDOLKOZNAK,CSAK MAGYAR RULL VAN? Zna most az hogy Ráckeve, ldád nagyon fellököt, hogy vissza jött a felvidék délvidék kisalföld nagyalföld,bácsk bánát,és az egész magyar körpatkómedencénk? Kérdem, van olyan hogy te gondolhatod hogy te neked van egy tapodt földed, ládd Sanyink,én nem fogtam volna kardot,mert addig,mnt most, hogy? -történt a dolog tupán csak érzem,hogy lángra gyult a gatyám,most mi lesz velem? Fita, hogy ez hogy jött be nekünk, jaja nyugotan hogy én csak egy vagyok ládd az égőcsiperke bokor, közzülöttök? -lóttök? -rom romba tököltok,mor móra? .mint a bolond gomba,picserte? -eső után? Ami mindennél nehezebb hogy valakid? -fita a fiaimnak-testévreimnek mind mind egy kupcba,itt kellen legyen egyen? Ha tudsz magadba nézni, szembe hugyozni, akkor én ISTEN VAGYOK, ÉS HA ÉN TE IS ÉS Mi is ufo-k vagyunk! Amiket leirtem,ládd azonnal, na most ugy kellett kijöjjek, ládd sehol nem vagyok apuénk mellett, megett? -te ti tá?-tátog a szÁtok? Ha itt mndenek teteje a BÜN TETÜK? Zna szertnék,hogy ami itt van, ládd én azonnal, ki lettem fesitve, rá ugrottam,mert se pénz, se posztó? Zitt ami a BbLia Pi na Sára, hogy jakóbék, véül is, nagy bajba keritették MAG? Te magadra érted, hogy te a TEReMTÉS KORONÁJA VAGY?
                     6.: Na mára maros markos Mrica,meg vagy markolva bloondi? -teked a satuba? Vicca,hogy ah van EGYKÖZTÜNK, AKI TALÁLKOZIK ÖRÖK ÉLET HÜ HALL -HALHATATLAN ( a te tudátod néllkül,te vagy?) TESTVÉREINKKEL, AKIK pitim, te is katona vagy! Leirtam vagy 100 ezer1 hogy azonal, egy fekete gömb jelent meg alattam, zitt az hogy amit felvettünk az a fekete inkább egyenruha, de előbb ládd papi popi, és én azonnal utáltam, azt el tudják venni, ( de te nem itt vagy!!!-ezt még,hogy miért EGY KRUKK AZ EGÉSZ MESÉLYUKBULL NEMIGAZ?) na most az akik vagyunk az fent az örök fényünkben, ez csak a a aaa...álca -boritásuk,na most ezeket én prószállom, de most azonnal, ládd vissza, azt a fekete...fita az itt apró magneses nanóféreg, amit te még nagyitóval se láthatnál, mert magnet -férgek! -fita minden ami van, az szellemi szinten szine, fehér -fekete vam és az nem tudod hinni, hanem ha most valakid dik, rögtön rá harapol RÁ GOD? Fita senkit kid, nem hibázatatok, na most zitt az van, hogy én 32 éves koromig,ha most amiben a fiaim vannak, hogy ezt megérni, hogy egy hivás se,hónapokid, ami 2023 janurától (Világ Derbuzás Doberdózás adóz tattatás?-az egebe hágnak) valami törént, és moNUK, én ezen keresztül mentem, és most halálnyál van rosszabb? VAN, HA VAN? -te tudod??? -őők?- ÉS HA VAN AKKOR... fita itt senki se tud semmit, NA MSOT nemrég, itt van egy anyag nélküli viág -od? -és most ez is egy olyan csoda, Budepest Budipest te csodás, NA FITA, itt azóta, ládd én 1000 SzilvEszter?- dögletes, hogy a bajor Gizike nélkül? Fita, apuénk most is, most csak hörregeted a hőrgőiket, ami ládd ...azok akik nekik jó, ládd ez nem olyan az,amt te akarsz, ez nem neked (nektek) lett csinálva, ládd a CORONA ORSZAGA? -BÜDÖS KORONÁS HAZAÁRULÓ BITANGOK,na most ez is csak verem a kis pitim, meg a tam tamot?
              ... Innen...mert mikor utána nézem, na most sok hiBát is csinálok, ami itt mi nem, de ... nem kelle keresnem? -hol a hiba, a te hibád? Nizzitek, én ha tudnám gondolni akármit ami nem magyar RULL, most magam ellensegge $$$...fita itt van a kutya elásva, ebura fakó? Ha most valaki ládd ajjas galád, ládd mit csinál velünk? Fita ez amit ők mondanak 1000 éver elől vannak, de előre hátra, ne ülj fel a vaslapátra, lipit lapát, apád kasza,kő? Nincsak, ne emelj kezet, senkidre, és ne tegyél kárt semmidbe? -mid van?- azaz semmi x semmi,ládd GLOBBALLIZARDOGOD , ÉS ANTY GOLBALISTÁK, LISEN LESEN PÓRÁZON? KRISPIHUS = ANTY KRISPIHUS? TE VAGY A HUNYÓ?
...fita ami most van, a mexikói csak megxikannal dolgozik, össze, az az örmények, talán a leg jobBak, na most azt ami az 1950 évekbe, hogy mi magyar -közösségeket és nincs pénz! -jaja ládd 1830,(Szabó Dezsünk?) és nem szabad lett volna hogy ura kura kurva be ugrassanak bennünket? Talán Sanyink, megölik,mert igaza vala, mert háboru ellensegg vala? HEGY KÉT HEGY KÖZZÜL MI MÁSZ KI, MENJ ARRÁBB AHUNA ARA AGTELEK, NA MEG A SIVATAG-OK? GAZOK,, MÉRGESKIGYÓ FAKZATOK, GAZOK GÁZOK? CSAK NEKIK VAN IGAZUK? HOSOD HUSUK, KIVÁNTATOD?
MUK NUK?
...Operátion Hajump_ Mission_Find and Destroy The Secret Názi UFO Base In Antartica... Fita, itt több emeletes Dimenziók vannak, és idő -tér árkok? (HANGÁROK) Ahogy mondom, hogy mi ebbe a a aaa...porhüvelybe Hüvejk Matyi? -motyo?

Előzmény: repcsepista (1957)