Olvasgatom a szervíz könyvet, meg mindent is, mert ez a szivattyú kérdés nem hagy nyugodni :)
Idézet a leírásból:
"Az F4R és a G9T motorok üzemanyag-tápszivattyúval vannak ellátva. Ez a szivattyú az üzemanyagtartályban helyezkedik el és egybe van építve az üzemanyagellátó egységgel, melyről nem szerelhető le. A szivattyú cseréje esetén ki kell cserélni a szivattyú szintérzékelő egységet (G9T motor) vagy a szivattyú szintérzékelő-szűrő egységet (F4R motor)."
"A kis nyomást a kisnyomású elektromos tápszivattyú hozza létre, mely az üzemanyagtartályban helyezkedik el és feladata a nagynyomású szivattyú üzemanyagellátásának biztosítása az indítási fázisban."
" Dízel F9Q és P9X motorok esetén nincs a tartályba merülő szivattyú, csak a mérőpálca. A G9T motor esetén van az üzemanyagtartályba merülő szivattyú (ha a jármű fel van vele szerelve)."
Ezek az idézetek a tegnap linkelt szervízkönyv 16A, és 19C fejezeteiből kerültek ide.
Most akkor enyémbe jutott vagy nem? :) Tudom, vegyem ki és akkor meglesz a megoldás! :)
A catcar.infoban találtam cikkszámot szivattyús egységre. Találtam is sokfelé kis hazánkon kívül :(
Ha ez a része meg is oldódik, mitől levegősödik a rendszer? A kézi szivattyútól a tankig egy db cső, nincs toldva.
Egyébként reggel simán hibaüzenet nélkül indult, ment egy kicsit a városban, és eddig nem volt gond. Felpumpáltam a kézivel, természetesen volt benne levegő, néha felkeményedik a pumpa, eltűnik a levegő, aztán a következő nyomásra összeroskad, és jönnek a buborékok. Sehol nem látok szivárgást.
Na nem kesergek tovább :)
Szép napot mindenkinek!