tari2 Creative Commons License 2000.07.25 0 0 11517
Most kihasználom, hogy az Index nincs még túlterhelve és elküldöm tegnap délutáni hozzászólásomat:

"Mad - Opi magával vitte a titkár szabadságra. Direkt nem írta meg, hogy mit kellett megjavítani a gépen.

Tuja - A Blu Cet-et azért nem dicsértem direktben, mert elfogultsággal lehetne vádolni, hiszen kedvenc GT-met náluk vettem HASZNÁLTAN és nem bántam meg. Amúgy csak nagy ritkán vetődöm (vetődnék, ha nyitva lennének) be hozzájuk és eddig mindig segytettek.

Kivi - Kiszúrja az oldalam a kiváncsiság! Mi vót? Az idegenbe szakadt Kotsi-val is összefutottál? Nekünk nagyon finom bringás időnk volt itthon. Reggel enyhén esőre hajló, így az elején a Herend utáni emelkedőn + Lajos vagy milyen forrásig a nyílt terepen nem főtt szét az agyunk. Sőt a Bakonybél utáni 7 km-es szíváson sem volt még elviselhetetlenül meleg. Szóval elég nyugisra sikeredett az idei Gázló.

Tari azaz 10 k :-)))"

Ui: Kivi, Gyaci - Kösz a gratulációt, bár egyesek kisebbiteni kívánják a 10k jelentőségét, ld. szép a 9999, ami biztos igaz, de mégis mellétrafálás. Gyaci te mindent megtettél, hogy még Kivi beérkezése előtt és Opi távozása után összejöjjön, ezért külön köszönet. :-)))))) (Családnak, edzőnek, gyúrónak és nézőknek illik még ilyenkor hálálkodni.) :-)