Hormon Gyula Creative Commons License 2000.07.25 0 0 1330
Mr. Hormon "Paranoid" Gyula!

Kedves beteg lelkű KRI!

Honnan veszed, hogy nekem mondta valaki, hogy "agitáljak"? Melléfogtál - mint szoktál -véletlenül keveredtem az indexre, láttam a sok anyázásotokat, aztán úgy gondoltam, még véletlenül se maradjatok válasz nélkül.

Legalább írhattad volna azt, hogy az Istened vezetett ide. Egyik imád közben súgta, hogy térítened kell az Indexen, különben elzárja a pénzcsapokat. Úgy egész hiteles lett volna.
Mondjuk akkor is azt gondoltam volna, hogy legalábbis NS párás száján keresztül súgta neked a mindenhatód, de jobban illett volna a képbe.

Te tényleg nem olvasol! :DDD

De. Csak én nem a gondolataidban, hanem az általad leírtakban. (Az igaz, hogy nem látogattam el az általad ajánlott agittopikba - gondolom a HGy-s nehéztüzérség gyakorlópályája.)

A leírt dolgoknak semmi köze nincs a megtérésemhez. Megtérésemkor elégedett voltam egzisztenciámmal, boldog ember voltam. (Persze, ha elvastad volna az adott helyet nem koxolnál.) Az esemény, amit leírtam évekkel megtérésem után zajlott le és a 10 éves keresztény pályafutásomból mindössze 3 évet jelentett. Ez alatt a három év alatt kigyógyított egy olyan jellemhibából, amibe az egzisztencia elvesztése végett kerültem.

Most ezen értsem azt, hogy a megtérésed után rúgtak ki az állásodból? (Biztos azok a szemét bigott keresztények.)

Miért kellene fenyegetőznöm?

Hát ezt nem tőlem kellene kérdezned. Illetékesebb Slejm Guru, ő tudja, hogy miért kell a szektádnak állandóan fenyegetőznie.

Szerintem elég büntetés neked az, amilyen vagy.

Egyelőre viselem katonásan. Bár picit rámijesztettél, hogy - ha nem teszem magamévá a te zsidókról szóló übermensch-elméletedet - egyszer még valóban pórul járok.

Előzmény: KRI (1328)