Bécike Creative Commons License 2000.07.22 0 0 839
Fagyizgatunk? Fagyizgatunk???? Töltögettyük a kalóriákat???:-)
Hááát aki futni tud annak nem rossz dolog az...
Szóval kerékpáros lettem, mert a bokám nem enged futni még mindíg:-((( Képzeljétek, még ki sem próbáltam az új cipőmet, úgy fáj a bokám. Na talán majd hétfőn...
Szóval, slágvoltokban:
IVkercsaj: azért nincsenek már kutak, mert leszerelték azokat, ugyanis drága az a fránya víz, és nem fizeti senki. Más magyarázatot nem tudok. Amúgy hóban futni szerintem szuper, én is csak az elmúlt télen csináltam először, de nekem nagyon megtetszett, és az sem mellékles, hogy a cipőt szépen kitisztítja:-) A lényeg az, hogy hó legyen, ne jég, mert azon max. a nyakadat tudod kitörni, futni nem tuccccc.
ssneci: dehogy káröröm! Nekem is volt már benne részem, sőt évente egy alkalommal magamtól követem el. (ha a c:\windows\system mérete eléri a 250 Mb-t)A kutak által szegélyezett út jó dolog, főleg a rekkenőben, de én azt vettem észre, hogy évről évre csökken a kutak száma, illetve hogy egyre több lesz használhatatlan, mert sokeszű embernek nem nevezhető egyének leszerelik róla a nyomókart. Arról már nem is beszélek, hogy a használható kitámasztó kavics az utóbbi időben fellelhetetlen. Tudod mi az igazi káröröm? A Napokben volt benne részem: 40-el robogtam, mert a tábal mondta, hogy lassan, mögöttem izzadt egy ladás, és bírta a tempót vagy 25 másodpercig, majd gázt adott, és elsuhant mellettem. Amikor éppen mellém ért belevillant az orcájába a trafipax vakuja, és kb 150 méterre le is állította a pénzbeszedő rendőr. Na itt éreztem át igazán a káröröm ízét:-)
Fondista: Rajt - 120 perccel lenyomsz apránként 1.5 litert? A békák hogy érzik magukat?:-)
Kaktusz7: neked mit adott elő a bokád?

Ez ugyan nem futás téma, de az office 97 beépíttett trükkjei (rep. szimulátor az Excelben, flipper a Wordben)után íme egy érdekesség a win 98-ból:

win98 meglepetés, avagy miért ekkora a program…

Kattints az Asztalra a jobb egérgombbal, a menüből válaszd ki az Új | Parancsikon parancsot. Írd be, hogy "C:\WINDOWS\Application Data\Microsoft\WELCOME\WELDATA.EXE" You_are_a_real_rascal, ezután kattints a Tovább, majd a Befejezés gombra. Kattints jobb egérgombbal az így létrejött ikonra, és válaszd a Tulajdonságok parancsot. A megjelenő ablakban a Parancsikon fülnél a Futtatás résznél a legördülő menüből válaszd ki, hogy Kis méretű. Kattints az OK-ra, majd kattints az ikonra, amit készítettél! A Windows 98 készítő csapatát fogod látni és a Microsoft otthonát képekben.

Na ezt most rendesen közkinccsé tettem:-)

Kellemes hétvégét nektek!