Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.07.21 0 0 412
Kedves Lorinc!

Miután beszélgetésünk megfeneklett, ajánlom zárjuk le a témát, nem untatva ezzel másokat!

Azt azért furcsának tartom, hogy Te féligazságokkal, hamis információkkal vagdalkozol (némely esetben be is láttad, hogy ezt nem tudod), engem viszont megrósz azért, mert a Fradit "Féltők"-ről úgy alakítottam ki véleményt, hogy a tetteiket vettem szemügyre, és nem teremtettem velük baráti kapcsolatokat.
Egyébként, ha visszaolvasod, pont ezért kértem, hogy magam, és kettőnk egyre kilátástalanabb eszmecseréjét követők némi infomációhoz juthassanak a Ferencváros tervezett megmentését illetően. Érdemi információ nélkül engem támadsz... Hmmm... Na mindegy!

Hidd csak el, amit az IMG-ről mondanak, Te dolgod! Ez melyik cég is volt? Ki volt a honi képviselőjük?

Annak örülök, hogy néhány nevet (végre) leírtál, de a társadalmi elnök személye nem lett nevesítve. (Vagy igen?!)
Azért Géczi esetleges kinevezése mögött nem látom biztosítottnak az évi 5-700 millió (a működéshez talán minimálisan szükséges) forintot. Bár, mint focista, jól cseng a neve, de mint üzletember? Kérlek pontosíts, hogy hány milliárdos cég volt eddig rábízva, illetve magánvagyona, érdekeltségi köre, az általa képviselt csoport milyen támogatási lehetőségekkel rendelkezik.

Ha ékezeteket azért nem használtál volna, mert nincs a csigazabálók gépén, akkor csupán igénytelenségedről állítottál volna ki bizonyítványt (én egyébként ezt hittem, és erre szólt a célzás), de mivel kérdezetlenül is leírtad, hogy a hivatalos leveleket képes vagy a magyar nyelv betűkészletével megalkotni, magamra nézve sértésnek veszem, hogy engem nem tudsz megtisztelni egy normálisan szerkesztett írással... Ez lehet, csal az én érzékenységem, de ezzel még tovább csökkentél a szememben (bár ez Neked, nem hiszem hogy sokat számítana - a jelek szerint) Ja! Géczi neve ékezet nélkül...

Akkor a poénjaimat megtartom magamnak, illetve azoknak, akik esetleg értékelni tudják...

u.i.: Tulajdonos-szponzor-Újpest témakörben olvasd el a 365 sz. kérdésemet, majd erre a 368 sz. nagybecsű válaszodat! Hogy még a saját válaszaiddal se legyél tisztában... Veled tényleg nincs értelme vitatkozni...