MCsaba_d Creative Commons License 2000.07.21 0 0 285
Zolcsi!
Csiszihez hasonlóan szegedi vagyok és VASAS drukker! Van ilyen!
A Szeolban fociztam, szinte minden meccsen kint voltam, nagyon szurkoltam a különféle nevű szegedi csapatnak.
Az osztályzón a VASAS sz...l játszott, megérdemelte volna a kiesést, viszont a Szeged gyáva volt, nem érdemelte volna meg a feljutást.
Németh Lajosnak semmi köze nem volt a meccshez, a 11-es jogos volt, ezt még a szegedi játékosok, edzők is elismerték. A közönség reagálása természetes volt, de a bíró jól döntött. (Mostani példa: francia-portugál elődöntő, hosszabbítás, kezezés, 11-es, aranygól. A portugálok teljesen kivoltak, legjobban a vétkes szalmasárga hajú védő, de Benkő joggal ítélte meg a mindent eldöntő 11-est)
Amit Csiszi a szegedi fociról írt, azt mintha én írtam vola azzal, hogy én nem vettem 6 bérletet.
Annyi kiegészítés hozzá, hogy utána volt a DVTK elleni osztályozó, amit néhány szegedi állítóla eladott, neveket tudok, de bizonyték híján inkább hallgatok.
Még mindig hiszem, hogy lesz szegedi foci, de ehhez el kell tűnni a Nagylaki-féle szerencslovagoknak, a hírek szerint ő lehet, hogy tényleg el fog tűnni...