csiszi Creative Commons License 2000.07.21 0 0 283
Szia Zolcsi!

Nem védekezésül, inkább csak azért, hogy képbe legyél próbálok felvetéseidre visszaírni. Az ominózus Szeged-Vasas meccsen természetesen ott voltam. Bármennyire hihetetlen is minden hazai meccsen természetesen teli torokból kiabáltam a Hajrá Szegedet! Kivéve, amikor a Vasas ellen játszottak. A 90. percig vállaltam, hogy piros-kék csíkos pulóver van rajtam. A pályán történtek, bár ismerem a vétkest is, a mai napig nem tisztázódtak előttem. Mindenesetre amikor befújták a 11-est és elszabadult a pokol nagyon felhúztam a dzsekim cipzárját. Ennek ellenére meggyőződésem, hogy nem ezen a meccsen lett vége a szegedi focinak. Volt itt a Diósgyőr ellen is osztályozó, azt kellett volna megfogni. Az azonban biztos, hogy a Rudibácsi szerint is a Vasas ott megszünt volna. Ez természetesen nem mentség az ott történtekre. Ez nem a szurkolókon, hanem úgynevezett "magasabb körökben" lejátszott dolog volt. Mintahogy teljesen politika és egyéni érdekek összecsapása miatt beteg lett halálosan a szegedi foci most. A "befektetők" és a város vezetése harcának lett az áldozata az első osztályú szereplés is. Látványosan ugyan mutogatta magát Nagylaki Kálmán, de a legnagyobb kárt éppen ő okozta, és könnyen ajánlkozott saját pénzzel amikor előtte már kivette a sápot. Jómagam ahol lehetett próbáltam segíteni, hisz pont az én közbenjárásomra jött le Szegedre Gelei Imre edzőtovábbképzést tartani, és úgy gondolom nem mindenki vásárolt 6 db éves bérletet sem. Azért nem kell magyarázkodnom, hogy kisgyerekként a Mészölyék játéka nagyon megtettszett. A későbbiek folyamán korosztályból adódóan már haveri kapcsolatok alakultak ki a játékosokkal, némelyikükkel közös sportképzésen is vettünk részt. Hát nagyjából ennyi. Köszi az érdeklődést! További sikereket Nektek.

A kedvedért, de magamért is: HAJRÁ VASAS, HAJRÁ SZEGED, HAJRÁ LOKI!!

Előzmény: ZOLCSI (282)