Pirítós Creative Commons License 2000.07.20 0 0 119
Kedves PuPu!
Én viszont nem csodálkozom rajtad.
Nem csodálkozom, hogy neked egy éveken át ártatlanul bebörtönzött embereket előre kitervelten, aljas (politikai) indokból, különös kegyetlenséggel kínvallató, megcsonkító, meggyilkoló komcsi hóhér pontosan ugyanolyan megítélés alá esik, mint egy vöröskeresztes orvosok és nővérek agyonlövése miatt az agyáról a szíjat letépő és a dühe miatt barbár módon viselkedő tömeg.
Ha nem csak komcsi agit.prop. szórólapokat olvasnál, hanem például a BTK-t is, akkor tudnád, hogy még a jog is méretes különbséget tesz a kettő között, mert ugyan egyik sem helyes cselekdet, de míg az elsőt alapértelmezésként barbár állatnak tartja, addig a másiknál enyhítő körülményként méltányolja az ún. erős felindulást.
Ugyanígy nem csodálom, hogy szerinted Horn Gyulától kellene bocsánatot kérnie annak a magyar népnek, amely ellen, idegen hatalom oldalán fegyvert fogott (egészen pontosan kimerítette a BTK 144.§ Hazaárulás bűntettét).
Nem is várom el tőled a kriptokomcsitól, hogy ép legyen a jogérzéked. Ha ép lenne, nem lennél komcsi. És azt sem várom el, hogy olvass. Maradj csak hülye.
Hali,
Pirítós
Előzmény: PuPu (96)