bubis Creative Commons License 2000.07.20 0 0 1324
Kedves Laszlo!

Nem tudom, hogy te ismered-e a Bibliat, elfogadod-e ha ezzel ervelek, vagy keresztenynek vallod-e magad (valailyen ertelemben), en mindenesetre szeretnem nehany nagyon sulyos tevedesedre felhivni a figyelmedet, es foleg a Bibliaval fogok ervelni.

Mi mindannyian Isten gyermekei vagyunk, mindannyian "Homo Sapiens Sapiens" fajhoz tartozóak vagyunk.

Ezzel szemben:

"Valakik pedig befogadák őt, hatalmat ada azoknak, hogy Isten fiaivá legyenek, azoknak, a kik az ő nevében hisznek" (Jan. 1.11)

Ebbol vilagos, hogy egy ember nem lesz Isten gyermeke, csak ha befogadta Jezust. Eredendoen csak teremtmenyek vagyunk.

Ez a rasszizmus alapja. Én más, jobb, kiválaszott.

Szerintem pedig ez a (vallasi) antiszemitizmus egyik nagy hazugsaga, es ha ugy tetszik alapja. A kivalasztottsag nem valamifele erdem alapjan tortent, es nem jelent semmifele felsobbrenduseget. Ezt fontos lenne megerteni.

Az isten mentsen meg minket attól, hogy az ő életmódjukat ránk kényszerítség.

Kivancsi vagyok, hogy te hiszed is, hogy ennek van veszelye, vagy pontosan tudod, hogy ez mekkore demagogia.

Ez a lényege a HGy-nek, ez a feladata! A zsídóságot az emberiség főlé emelni.

Brrrrr. Ilyen elvakult szoveget! Gondolkodol is, mikozben irsz?

Úgy nevelnek benneteket, hogy nem látjátok a különbséget az igaz és a való között. Miközben Kriszutsról prédikálsz, prédikálnak aközben kirekesztitek az emberíség nagyobb részét a Ti világotokból, magatoknak.

Megmondanad, hogy ez miben nyilvanul meg? Foleg, hogy mi a kulonbseg az igaz es a valo kozott! :)

Higgyél az emberben és magadban.

"Ezt mondja az Úr: Átkozott az a férfi, a ki emberben bízik és testbe helyezi erejét, az Úrtól pedig eltávozott az ő szíve!" (Jeremias 17.5)

Udv.
Andras

Előzmény: Gonda László (1319)