Calliope Creative Commons License 2000.07.20 0 0 92
Sziasztok!

topic off (Csak annak, akit érdekel...)
Eltelt kicsivel több, mint egy év ennek a topicnak az utolsó hozzászólása óta. Azóta (a topic süllyedése után nem sokkal) szakítottam a ("diák")szerelmemmel.
Egy egész hétig bírtam nélküle (nekem 1000 évnek tűnt), de az az egy hét nagyon tanulságos volt. Rá kellett jönnöm, hogy egy dolog, amit az embernek az esze parancsol, és egy másik, amit a szíve. És a kettő bizony sokszor igen távol van egymástól.
Az az egy hét az ész hete volt - és pokoli kínokat kellett átéljek miatta.
Aztán engedtem a szívem parancsának, és újra egymásra találtunk.
És azóta is BOLDOG VAGYOK VELE!
Természetesen nem ok nélkül volt az a szakítás anno, de akkor és azóta folyamatosan igyekszünk megoldani a sokszor igencsak a mélyben gyökerező problémáinkat. De sikerül, mert vállt vállhoz vetve küzdünk EGYMÁSÉRT. A közös jövőnkért.
És nem érzem azt, hogy mennyi minden(ki)t hagytam ki miatta. Lett volna rá lehetőségem, több is azóta, de nem kellett, mert tudtam, hogy az a valaki még csak meg se közelíti a Kedvesemet az általam felállított mércén. Egyszerűen nem érdekeltek. Azon az egy héten rájöttem, hogy nélküle csak egy fél vagyok, és csak Vele vagyok egész - bármilyen szentimentálisan hangzik is ez.
topic on

Újra felhozom tehát a topicot, hogy a kezdőhozzászóláshoz kapcsolódóan írja le mindenki a véleményét a témában!