Béka!
A hétvégén nem leszek pesten, így a randink elmarad, de az újság üyget majd meg kell dumcsiznunk!
Totyáról annyit, hogy centerhalf 2.ben vagy 2.számu középső védőnek nem volt megfelelő. Ennek az az oka, hogy nincs megfelelő ritmus és ütemérzéke, hidegvére. Szóval kicsit butább, mint Juci. Gusatut valóban jól fogta, és most is elsősorban emberfogó feladata lesz, persze a csapat terület védekezést játszik majd.
Mcsaba!
Amikor MZ megkérdezte Bandit, hogy kell-e a Simek, azt mondta persze! Ehhez képest csak perceket kapott. Csak a vak nem látta, hogy baj van a jobb oldalunkon, mégsem sikerült megoldást találni rá a szezon végéig. Simeket pedig Komjáti bevallása szerint is nem a padra igazoltuk!
Egyébként ha Móni nem nyújt megfelelő teljesítményt, ugyanúgy ugatni fogok, mint tavasszal! Persze az inkább kesergés volt, de már akkor leírtam, hogy ne legyen igazam de ez a csapat nem nyer sem bajnokságot sem kupát....
Karesz!
VDK-BK ügyben írj mail Békának és majd Ő tájékoztat!
Szóval beszéltem MZ -vel. Mondtam neki, hogy mutatkozott némi hiányérzet és érdeklődés iránta a topicban. A válasza ennyi volt: nincs időm, de kedvem se nagyon...
Én ugyan megértem a véleményét, de magyarázni nem fogom! Majd Ő....ha lesz kedve! :)
Üdv