BéKa_d Creative Commons License 2000.07.20 0 0 707
Conti!

És táncoslábú fiaink a pályán ontják a gólokat...:-) (De mi lesz veled a Roma elleni döntőn...:-? - ráadásul a Lazio BL résztvevő, bár ettől még persze kieshet az UEFA-ba...)

A felsőfokú könyvvizsgálói diplomákat mikor osztjátok? Lassan úgy érzem magam, mint egy APEH ellenőri tanfolyamon...:-) De hát ez (is) a magyarfoci...

Dan!

Játékstílus és játékosok kérdésében igazad van; de nem tudom, hogy Móni mennyire nem akar, és mennyire nincsen rákényszerítve... Mindenesetre most már rá lesz. Ha emléxel még a Mónos-Márió kettősre, akkor azér' abban szerintem jól dolgozott. Szerintem "csak" fel kell pörgetni, versenyhelyzetbe kell hozni és fogunk mi még örülni a játékának.
Egyébként Te hogyan értetted, hogy Mezey megtalálta Totya valós helyét? Emberfogó? Ha igen, akkor játszott ő már ilyent (MTK i. 0-0, Gusatut levette a pályáról), bár az is igaz, hogy nem folyamatosan ezt játszatta vele Malac, hanem megpróbált egy Geress2-t csinálni belőle és ez nem igazán sikerült.
És azér' kíváncsi lennék, hogy Malacot egy-egy vesztes meccs után mennyire nem szidtad...:-)
Remélem hétvégén találkozunk.

HAJRÁ VASAS!