Hormon Gyula Creative Commons License 2000.07.19 0 0 1318
Kedves KRI!

Téged tényleg leszoktattak a gondolkodásról. :o
Nyílván az alkoholista összefüggésről mondtam, hogy tök hülyeség.

Én nem veszek részt tudattréningeken és "továbbképzéseken". Engem se rászoktatni nem tud senki a gondolkodásra, se leszoktatni róla. Alkoholista összefüggést én soha nem említettem, csak analógiát (hasonlatot), de látom, hogy ez továbbra is nehézséget okoz neked.

Mellesleg eddig még egyetlen önálló gondolatoddal sem találkoztam.

Minek írok, ha nem olvasod elég figyelmesen? Pedig csak akkor hatásos gyakorlat az agitáció a hited megerősítésében, ha érveket ütköztetsz érvekkel. Így csak letudod a kötelező penzumot, folyik belőled a betanult szöveg, ahelyett, hogy gondolkodnod kellene, hogy miért is olyan jó hitesnek lenni. Mit fog szólni az Istened, hogy itt linkeskedsz?

De azért csak próbálkozz, fog az menni. :DDD
(Ez alatt még nem is feltétlenül egyetértést értek, ha esetleg ilyen magaslatokig fel tudsz kapaszkodni.)

Ha te mondod, akkor még próbálkozom, hátha megérted végül valamelyik gondolatomat. (És sajnos nem tudok a szintedre felkapaszkodni.)

Pénzügyek:
Ha már anyagiassággal vádolsz, akkor olvasd el mégegyszer, hogy miket írtál te és miket én a pénzről. A természetedről mindent elmond ez az elszólás: "Több éves keresztény voltam már és olyan álmokat kergettem, hogy Istennel milliomos is lehetek, hiszen számos igét találtam ezzel összefügésben." Nincs is szükség arra, hogy minősítsem.

Hamarosan munkám lett, jövedelmem, autóim, korlátlan net-hozzáférésem itthonról, 2 számítógép és tisztes megélhetés, növekvő tendenciával. Milliomos nem lettem, de elégedett az vagyok.

Hát bizisten, mindjárt elsárgulok az irigységtől. Ezt az utat tovább ne erőltesd a meggyőzésemre, mert nem mindenkit lehet bepalizni a pénz ígéretével, csak a hozzád hasonló (egzisztencia nélküli) beteges pénzsóvárokat. Az alapfizetésem ugyan nem sok (közalkalmazottként Magyarországon), de ha a szükség úgy hozza, bőven van olyan képzettségem, amivel egy hónapon belül elhelyezkedhetek 5-10-szeres fizetésért akár itthon, akár külföldön.

Ezért is fröcsögtök ti annyira, amikor mások nem. Bizonyság ez ti ellenetek, a ti gonoszságotok ellen és ezt nem szeretitek hallani. Mert amikor ilyenről hallotok, más nem is tud beugrani, mint a rosszhiszeműség. S bizony nem oknélkül. Ilyenek vagytok ismeritek magatokat és én is ebből tértem meg - többek között - anno.

Na, kezd végre lehullni rólad a máz. Csak így tovább, tényleg kíváncsi vagyok, milyen egy hites valójában.

Előzmény: KRI (1317)