orygabor Creative Commons License 2025.07.11 0 0 240015

Tegnap tettem egy kört a nyugati végeken, Szombathely, Csajta, onnan a nyugati gyepűn végig Körmendig, majd haza. 120 km. Igazából minimálisat ettem: 1 kifli, 1 banán, 1 turistás zsemle, plusz néhány vajkaramell, meg egy pizzás párna. Megy egy liter Sió multivitamin. Nem önként volt a böjt: a kajaidőben nem volt semmi étterem (bár kellett volna lennie papíron), a másik: kegyetlen ÉNY szél fújt, éreztem, hogy a halántékomat egy ponton fagyasztja, olyan migrénem lett, azt hittem meghalok. Plusz a szokásos hányinger hozzá, nagy élmény volt. Na, mondom, ha kidobom az a kis kaját, garantált, hogy nem érek haza.  Két Advil ultra/plusz/rapid mittomén, plusz másfél óra kellett, hogy elmúljon. Hát nem volt kéjutazás, viszont 30+ rongyoltam Körmendig, ezt kár lett volna kihagyni :). Szóval lábon értem haza. Minden rendben volt, vacsi után még kellett fociznom egyet a fiammal, szóval nagy bajom nem volt. Őszintén szólva a táplálkozás nem lett túltervezve, a tanulság, hogy ennyivel is ki lehet húzni. 

Zárójel: A KTM szépen vizsgázott, a nyereggel és érintkezési felületével sem volt semmi gond, pedig csak egy mikroszálas vastag rövidnaciban tekertem.