TLBY Creative Commons License 2025.07.08 -1 0 15237

A 2RULE óta semmin nem lepődök meg (ha ezt valammi ballik, libslik találta volna ki így kitört volna a magyargyalázat).

A szolgáltatáson is érzem a terelést, júniusig nem voltak net kiesések, TV anomáliák folyamatosak, de nem, ennyi és ilyen, mint az utóbbi időben.

Ha reklamálnék, gondolom "ez az ócska, boxmentes, lepusztult rendszer, szerződjek át" lenne a válasz.

OFF

A kamu utalgatás, azért felháborító, mert ebben a naaagy háborús, szuverenitási és terror készültségben nekem minden létező felületen, számlán, mobilszámon igazolnom kell lakcímkártya, anyjuk -ája bemutatásával, büntetőjogi felelősségem tudatában, hogy én vagyok én; és minden világrengető szándék nélkül rendeltem valami műanyag vackot. (Azt már nem is említem, hogy a komolyabb mail szolgáltatóknál is mobil azonosítással lehet fiókot létrehozni, ahonnan megint visszakereshető vagyok.)

Bank meg elnyomja valaki teljes vagyonát, a számlának nincs gazdája, így járt. Nincs nyomozás, nincs ügy. Ahogy, azon számláknak sem, ahol helyi harcok finanszírozására elegendő összegek mozgolódnak.

Mindegy, ilyen ez a pop szakma...

Előzmény: Patreides (15234)