UFOzzuummm... miEeee... Szellem fény fénye? --madár ember, vagy szellent és Fin God fingott ingott pityorgott ingó fingó rózsabimbó eltünik a sötétbe, el illant -villant?
4.:Kávézzuummm... vizzel, kopoltyu, levegőbe ha győzzük, tudővel, gőz -gáz?-gázolaj? - vas -fám ötvözetek jármüvel? Ezt látni kell, az összefüggéseket is függókertem fügefa adj fügét, és most ténleg az, hogy amit láttam, fel öklönndözöm, és megrágom kérődzzuummm...és most esetleg, meg emésztem? Amit tegnap este történt velem, ami kora gyerekKoromba, hogy akarom tudni akarom tunni, és az egy olyan, hogy amit rohamnak, rád jön, na most ott vagyok, és az agyam bugya? .az fejtető? Vlami olyan, hogy ahoz a harmadik szem, az ember, és az a fényember? Had dobjam be,ha van halál, az tud át hall áll, ami most bejön, hogy extázsidom, de olyan mint volt a Exorzis film, de itt van a számba, hogy nem el ragadtatás, hanem bbb... és most is, amit most éreztem, hogy valami olyan fallal vagyok körrbe vége,amt nem lehet keresztül... azaz nincs fal? fita + ? -na nem jön, és most ez az, hogy abba vagyok, amibe tegnap este,hogy csak akarom tudni, na most semmi se semmi nem érdekelt, hanem magamba szálltam. Na ami érdek kess? Ez a szó, szerintem a a aaa... kesely, na horják körbe, és a seggibe teszel? Fita, a vasnak, de ez minden ami magnesek magnese nesze, esze? -veszed eszed? (fita, a satan SzartaNUK, vagis honn van az hogy ördög? .Őrdög, fita mert miért vannak a feyveresek és fegyver nemek? -a himvessző nem az?- na nem e, meg kell venni a vasukat, de most nemcsak a vas, hanem a GOD? Zitt az van, hogy az Istent senki soha nem látta,nem is láthatja, és aki igen, az nem tudja hogy Ő az? (Fita, itt van a természetes ls mesterséges, és most ha van természetes, minek a mesterséges? Valami, hogy mi itt vagyunk, mégse,és ebbe, ezt is világnak hivjuk de NUK? Zamit ami most is, olyan hogy halál, csak emléktörÖlés van, és tud át uton állás, avaga baga, te most mi az ami mindenek előtti gondol látod?, amit már érintettünk,de mit nem? Árpád apuénk, itt minden forditva va,(találkzotam Árpád apuval,és leritam, egy héfő reggelire nagy árpi nagy árpi na... msot fita, az egész amit kajuhturós csusza, csöszöd, azaz 200 Kmter sávval...ammm... megint gyepü?-vettük körbe a körpatkómedencénket?-ugyhogy ami be vagyunk, az bizon orvtámadás, és az áruloAInk? -de senkit nem lehet hibáztatni, mert ha örök az élet? -vigan élek? -mert henyélek? (szomoru annak sorsa kinek nem jutt kapanyél gondjaiközt henyél,na kzöel vagyok.csak hova vánrorolok? -ha megyek haza mnt a lufa) -ami fel le,ami le fel?- s hol vagyunk? -fele fele? Fita, mikor MAGYAR OK TESTVÉREK KÖZÖSÉGE, az most itt vannak a külümbnél külümbün rabbszolga társadalmi rendszerek (mióta mnden ember egyenlő, mióta?) na a magyarok testvéri közösségek, és most ezt, ugy ahogy, még mindig a nyelvünk, az egyetlen menedékÜnk? -értel?
5.: Ezt tegnap este tisztábban, hogy itt vagyunk,vagyok, e világbank?- de nem vagyunk benne, mert mi a mi fényünkben vagyunk, amit most, ubu... ebbe mi nem tudunk bele szólni, na most ha egymáshoz nem, az a halál, hall áll? Vissza, A nagy világon e kivül? Nincsak számodra hely? Most az, hogy most dél közül, akarom felvenni a próficás vallaSOS adókat, egy se?--na nagyon rosszul lettem, és fita, ez egy anyagi sártenger, pocsojájaik,és zitt az, hogy na a valássos adók, ami végül is KIKÉ LETT A FÖLD? Nagyon egyszerü magyar RULL, aki meg müveli,na most a gyárak? -akik dolgoznak benne,de csak ekevas (na meg csak Kossuth bangó) meg monduk,zitt ez meGOLDhatatlan, mert mi FÉNY JÉZUS? Nizzitek, mikor itt Jézus?-jes -hus? Most az amit a kis unokám, hogy egy olyan, mnt a terminátor Swarcanegger film, és fita,az állat balagya,az most a ROBOTUK AGYA, CON PU TER? Most én a balagyammal, akik apuÉNk,ezt ugy, hogy most nincs olyan hogy mult, mutásAIk igen, meg jövő, ezt én azonnal szagoltam, mert csak az van, amt lehet látni, gondol lát bank? -mi a pénz? Nincsak akiknek magyaragyam? -ami nincs és azonnal ez van?Van egy csndes dicsó, csó, ország, hol oly boldogság lenni, csak most velem, tudnátok gondolni, mint mikor a Canadai ilyenre, és ma este,megyünk Hold körzésre, NA itt van, hogy e világ fiai okosabbak bak nállatok, mert ők álmukba látnak, itt a kérdés,hogy az az,ládd a kisunokám,Sanyi szeret téged, álmodtd NEM? -mi Az amit nem kell látni, ládd szembe kötőzsdi?
6.: Ime a hejllzet? Hogy dél Amerika, ezt már hogy itt jaja az egész föld kerekségen, magyarul beszéltek,na most az az, amit az éjjel is, EZ AZ ARANY VÁROS? Sokszor, a réz kor? Na nemigen földrészt jelent, hanem NAP NÉP NÉPEK VÁROSA? -ami most,ha minden Éden keretezés lenne, ai most ténleg körbe kell venni 4 + folgyóval, ami egy, csak a keret? Most hogy onnan van esetleg, ezek a nagy régi civilizációk maradványa? Na itt az NŐ, most mgint ANYA? ÓRIÁS VALA! Na állatokat nem láttam! Itt talán kiütően, BABYLOAN? BIRODALOM, ami most sárbull bullik,VICCA, az IRÁNI MAMA, LÁDD AZ AZ A BABYLONA KÖLCSÖNBE ADTÁK, KÉT FOGAKITÖRT NEM IS HASZNÁLTUK,FITA AZ URKUT LEGÉN, NA MEG SOK MARHÁJA ÉS RABSZOGÁJA VALA, DE SÁRA? ÁRA? VALA,ami hogy A BIKA,BABIKA ---fita ez most nem ugy, hanem itt nem az, KI A BIKABIKA?-NA MONDJUK, AMI A BIKÁKAT IS, MEG TERMÉKENYETI? CSAK NEM LU (NAGY ANGYAL?) FA? Na pösze. most az hogy látni? -Tegyük fff... jön már a BIKA BU? -a falu lufa bikája? -kezditek Jön már a bika,mig a másik, akit legyőzött, Men a bika hentes fele, lóg a töke ezer fele, link lank lakatos, nektek jár egy gatya foss, Atyám? -a gatyám? Na most a bikáknak ara Hara hÁremei vannak, látod? Ami van, most Bábelnál, hogy a ufo.k, jártak le xexelni a föld leányaival, na ha Á DAM, ÉS OLDAL BORDA MADAM? Zitt az hogy asszont, esetleg, az lenne a NAGY FENEVADON ÜLLŐ, KURVA, AKI MÉREGPOHARÁBULL ADD KICSINEK MEG NAGYNAK? Szereintem az XEX -XÓL MEG XEX -ÓL? DISZNŐÓDISZ ÓL? Jaja nincsak SZÉP HAZÁMBULL KERTEKET CSINÁLTAK, ÉS NYILTAN KURVÁSKODTAK? -(FITA KÉJ LAKJAIK MAIS,ÉS VADÁSZNAK A VADDISZNŐAIKRA) LE VAN IRVA, HOGY GIZIKE A GŐZEKÉVEL,szegén kislány kislány kislány... cskoolom a cepp kis szád,a saját fajtáAIval? Nincsak Vajákos, már kikurta magát? -elkurtuk? Na most a fiaim, is, hogy láttad, csak jogot a a aaa... joghurt? -kecske göde gulászta?- analalfa béta bét...
Innen...Kecsmét is kiállijta,nyalka vertbunkját, Csárda elé ki is tüzi, veres vérben áztatott bus zsászlaját... tessék, csak FÉNY... FITA AZ EGÉSZ 2000 ÉVVEL EZ ELŐTT, AZOK MA IS MI VAGYUNK, s figyeljed, most az, hogy neked is, na van, csak mag ad? -magod, ládd az apa meg fia, egymásra találtak cunbaja? -itt a cumitok? - nagyláb ujjad?
... a tudós, az AI-val,mnden betegséged meg lehet gyógyitani,és mostfita,az agyatok is? -na meg asszonom,ha ledől, ingyen felcsinállom a TV antenájájjj...nincsak, nicns az hogy halál,és ezt most ládd bedaják neked,aszpirin, vagy inyekció? -ha nekünk hiszel, az ördög nem visz el? -hol van?
...Oááá... bo bo bbb...boááá...