w.ullrichfun
2025.07.05
|
|
0 0
185266
|
Persze hogy szurkolói :)
Emiatt még Watzke vaskalapos, 20 évvel ezelőtti üzleti-cég politikáját is megérteném valahol (pedig jó 10 éve elavult, nem időszerű már!) a bevételi résznek a tartalék(tőke?) növelésére vonatkozó szigorú szabályozásáról, de a futball szakmai részbe történő amatőr belekotyogását rég ki kellett volna iktatni, ha belátná, hogy nem ért hozzá. De nem látja be - ezzel teszi tönkre hátráltatja az alatta levő vezetők hatékony munkáját, szerintem. Szidhatjuk felváltva a Kehl, Sammer, Ricken trió bármelyikét, a DFB alelnök + felügyelő bizottsági elnök + uefa végrehajtóbiz. tag (ilyen álláshalmozás, adminisztratív karrier mellett milyen szinten érthet a modern futball elméleti/gyakorlati kérdéseihez? Leginkább semmilyen szinten, szerintem) mint legfelső vezető erő, durván meghatározza a stáb többi részének mozgásterét, lehetőségeit.
Pont nem Kehlt szidtam, ahogy a FB-os kommentben is inkább menteni igyekeztem a "csak" 40 mio miatt, mert nyilván nem a zsebébe, és/vagy a többi vezető zsebébe tűnik el. Viszont azt a 20 éves kőkemény takarékoskodási-tartalékolási Watzke "törvényt" azért már át kéne talán szabályozni, amely miatt elvesztettünk már egy Kloppot, egy Tuchelt, és amelyikre épült az ugródeszka BVB besorolás, mert amikor már kb 2 csapatra való ex-dortmundiból 2 edzővel összrakhatnál egy komplett CL döntőt, az úgy már nem kicsit fájó, nem kicsit sok ...
|
Előzmény: zlotyi11 (185250)
|
|