ace Creative Commons License 2000.07.19 0 0 350
Szia Porcus!

Rég láttunK itt.

Két dolog van itten ami kikivankozik, és amiert nem tagadom, a hetfői napon fel is merult a rendezveny lemondasanak gondolata.

- Nem szeretnék/szeretnénk senkinek bizonyítani semmit. Tudom nagyképű vagyok, de úgy gondolom, hogy fuggetlenul ettől az egesztől, mi már tettünk valamit, ha nem is sokat...(az elmult harom evben legalább húsz olyan nagyobb rendezvényt bonyolítottunk le Veszprémben, melyekre összességében körülbelül 27 000 ember volt kiváncsi). Lépten nyomon az hangzik el médiákba, hogy most oszt bizonyíthatom a "szervezési képességeimet", meg "ez lesz a Muraközy vizsgamunkája" ha má eddig ugattam. Szeretném ha mindenki visszanézné a (44) hozzászólást a topicban, vagy a Népszabis cikket.

-A másik; nyilvánvalóan nem csináljuk teljesen önzetlenül ezt az egészet, hiszen bizunk benne, hogy a kesöbbiekben "kamatostol" megterul a befektetett energia, es penz egyarant, azonban ugy kezelni mintha csak nekunk lenne jo ez az egesz, a kibicek meg allnak a jatekter szelen es néha bekiabalnak, hogy "mi megmondtuk...", meg hogy "miért nem szóltál én eltudtam volna intézni", az furi.

Ennek a jelenségnek az iskolapéldája a bizonyos Virágos Veszprémért Gála kontra Utcazene Feszt: Én való s igaz, hogy nem szóltam az illetékes irodának hogy mi és hogyan, mettől meddig, de nem volt rá igazán semmi okom, és el is felejtettem bár tényleg megtehettem vólna.
Az illetékes iroda munkatarsa volt olyan rendes, hogy ha már "a hegy nem megy..." és felhívott a pontos dátum miatt, mert hallotta az utcán, hogy készülődik valami. Miután a dátumot tudattam, mondta hogy ha előbb szólok tudtak volna segíteni, de hát ha én így..., most már ez van. Azt, hogy miért nem szólt arról, hogy az ő álltaluk szervezett Gálaműsor napja beleesik a tervezett négy napba, arról az óldalról nyílvánvaló: Mert nem kérdeztem, és nekik azt nem kellett tudniuk, hogy én mit tervezek. Teljesen jogos, és komolyan gondolom.

Az, hogy házon belül miért nem mennek az információk, az más kérdés, hiszen akkor már több más osztály tudta konkrétan időre, helyre bontva a terveket, kérelmeket. Vagy; az a bizottság, aki ugye nekünk engedélyezte az említett időben és helyen a zajongást,(ez volt a háromból az egyik engedélyezett helyszín az első kőrben, most már minden o.k.) az nem tudta, hogy már saját magának is engedélyezte egyszer, valószínűleg házon belűl nem kellett engedélyt kérni...

A felvetésünket, hogy ha már így alakult mentsük a menthetőt, és próbáljunk erényt kovácsolni a hibából, miszerint olvasszuk egybe a két rendezvényt, és had legyen az álltaluk szóban ugyan már lekötött, de szerződtetve még nem volt vendéglátó zenekar helyett, a Latin Combó Band az utcabál zenéjének szolgálltatója rövid megbeszélés után elutasítva.

Előtte megkérdezték, hogy "az jó zenekar e", és én próbáltam "vagizni" hogy olyan világsztárokkal zenéltek már együtt mint a Gipsy Kings, Santana, Al Di Meola, Pelé stb.(www.latincomboband.hu), de kevés volt. Egyszóval a "vizsgamunkánkba" olyan nehezítő tételeket tettek, hogy tegyünk máshova egy napra egy színpadot, fedéssel, hangosítással, fénnyel, vagy pl. mondjunk le egy Kairóból érkező, 12 tagból álló zenekart.

Én úgy tanultam anyukámtól, hogy a "Kibicnek..."

Egy szó mint száz: szeretnénk ha nagyon jó lenne, de nem miattuk, és legfőképpen nem akaruk előttük vizsgázni, mert nem mindeggyik vizsgaztató tisztességes...

Bocs, hogy megint hosszú lett.

Murak

Előzmény: porcus (349)