w.ullrichfun Creative Commons License 2025.07.01 0 0 185231

Biztos nem maradok fenn/kelek fel ezért :))

City kiesés nem is annyira meglepő, ha eleve kétkedve nézed az egész cirkuszi előadást, ami a jenkiknél folyik:

"

Megnéztem egy hosszabb öf.-t jutubon. Többet nem is ér ez a meccs, szerintem a csalás-bunda-megvásárolt eredmény kategória tökéletes képviselője. És igen, két ARAB csapat között ezt simán lehozza sajnos a fifa-uefamaffia minden komolyabb botrány nélkül. Részint a City talpától a feje felett 5 méterig olyan sáros a fekete pénzektől, hogy nem mernek beszólni, botrányt kavarni, inkább hazakullognak készülni (Gagyigyula is úgy állhatott hozzá, hogy vagy-vagy, de biztos nem nagyon bánja, hogy nem zavar be tovább a felkészülésbe ez a cirkuszi show) Részint a "szurkolóik" olyan minimálisan hallatják a hangukat, és tradíciók híján, meg a szezonban eddig tapasztalt kudarcok miatt gyorsan-csendben túlteszik magukat, hogy innen is úm. "idő előtt" haza lettek küldve.

Inzaghi feje volt egy érdekes tanulmány, furcsa volt, mintha nem teljesen lett volna őszinte az az öröm ... (?) ... nyilván érezte, hogy ez abszolút nem reális eredmény, sőt. "

Ezt az aktuális topikba írtam először, és valahogy azt erősíti meg bennem, hogy nem sírnék egy Monterrey továbbjutás, BVB hazautazás esetén ... ;) 

Előzmény: Stich1976 (185230)