Lila Pista Creative Commons License 2025.06.28 0 6 433627

Most hirtelen nem tudom mi közöm az általad idekevert M1-hez, meg Kapu Tiborhoz ezért itt ugranék.

- Már csak azért is mert a magyar válogatott iránt érdeklődőknek szól a fórum.

Az én hozzászólásom lényegi tartalma az volt, hogy nem prognosztizálom, hogy a Farkas testvérekből nem lesz semmi az sem bizonygatom, hogy Kerkez kispados lesz, hogy a kapus poszt az tulajdonképpen nem is olyan igazi poszt, az 1:2 - vel pedig tulajdonképpen nem is nyertünk. Sőt... én abban bízom, azt remélem és azért szurkolok, hogy minél több legyen a magyar siker.

Ma ez sokaknak irritáló magyarkodás. Tudomásul vettem. Látom, tapasztalom, mindig lesznek akik a magyarokkal egy közösségben élnek, mégis érezhetően azt várják, hogy Szobonak ne menjen, megint máskor előre fikázzák pl. Pécsi Ármint, aki most 20 évesen alá mert írni egy Liverpoolhoz. Akiről elismerően nyilatkozik minden szakember, aki a világ egyik legerősebb csapatába kellett és akinek a teljesítménye egy kicsit különlegesebb mint az itt kommentelőké. (Beleértve pl. engem is.)

Nem folytatom, valahol szerintem érzed, hogy nagyon groteszk ez az egész. Temetőzni egy húszévest, aki ott van a Liverpool felnőtt csapatában? Nem is kell ezen vitatkozni, elég az ha felveszi a mezt. Ti addig kopácsolhattok tovább a billentyűzeten. 

Előzmény: Tamásik (433626)