Attila_Fradi Creative Commons License 2000.07.18 0 0 347
Valaki!

Irtam, hogy en is így érzek és ezekrôl a dolgokról nem lehet érzelem nélkül beszélni. Ezert hangzatosak kerdeseim, melyekkel masok hangulatat befolyasolom. Bar ugy latom nem nagyon kell, mert Lorinc es sokan masik is ugyanazokat a kerdeseket feszegetik. Ismereteid sokkal melyebbek, mint az enyemek. Viszont az ilyenekbol,mint en tevodne ossze a lelatok nepe. Azokbol, akik csak az evrol-evre megismetlodo teljes csapatatalakitasokat latjak, az edzocsreket es azt, hogy ha jol kapaszkodunk, akkor alulrol nezhetjuk a dobogot... Ahogy Hucul irta, ez nem magyarazat es nem eleg! Az sem jo magyarazat, hogy koztudomasulag legalabbis hutlen kezeles forgott fenn Szivosek eseteben es mi el kell fogadjuk, hogy minden torvenyes volt.

EX!

Irod: " Miért nem lehet egyszer MINDENKIT elszámoltatni és akik arra "érdemesek" azokat felelősségre vonni! Tehát nem egy-egy embert,hanem MINDENKIT!!!!!!!"

Pontosan igy gondolom en is. Meg a Fradi koruli vizsgalat jegyzokonyvet sem volt szabad nyilvanossagra hozni. Nehogy a gazemberek lelki vilagat megsertsuk. De ez igy megy minden vonalon.
Mar minden gazembernek van szemelyisegi joga. A tobbseg meg elmehet a busba... Elnezest mindenkitol, de ha a Fradirol van szo, akkor nehezen maradok targyilagos. Nem volt ez persze mindig igy...

Attila

Előzmény: Valaki aki ott volt (336)