repcsepista Creative Commons License 2025.06.27 0 0 1871

UFOzzuummm... miEeee... Utazzunk együtt UT -NAP -ISTENNEK? .végtelen édenkertek ( keretek kertek kerekek?) függőkertek peremén, az enyém is? Minden az enyém, ha én csinálom, UFO-k? -gyere kid?
                        4.: Kávézzuummm... viz viz viz...kristály tiszta folyamaink, jeee... hova visz? -folyamAIk, mak mak mak... Ma King? Kin god.ami a hangod? -Igen, a 13 pont, szabad sajtó? Most préselem álmom lelem, ellem?- magambull a bu bu bbb... Isten = Szellem mi?- vagy most akiket teremtettek, -fita, most is, az a hang? -jaja az én hamgom? -ham ham ham ábram, neked adom a földet? Na most az álmom, hogy minden köldök zsinórral vagy köl dög, srága halál, őrdög? -gögőr? -közbe, apuénk főleg eleinte, hogy nincs halál, de van!-neked nincs! -ja da, szólj egy szót,rögtön a HAN GOD HUN GOD ELÁRUL? Na MOM-USA, AZ MAGYAROK ORSZÁGOK ÉS MENNYORSZÁGAINK, AMIT A MAGYAROK KÖZEPIN ÁZUNK, KÉT FELÜL ANGYAL? Nem hanem mais körbe adnak vesznek, a gyerekéinket, a KIN GÉSEK, ÉS GÉSAIK? Fita, ha nincs örök szülő, akkor mi van? márpedig csak az van, ládd CSAK ÖRÖK ÉLET, ÉS ÉL ÉLETT PÁROK VANNAK, ÉS HA BENNE, GAZOK, ÉS GÁZOK? Na most, hogy nincs halál, az a felesÉgem is, már elcsépelt,azaz ha ha ha...és most fita,HA ISTEN, NINCS BENNED, AZT HISZED HOGY A BBLILÁAIAKDÁKÓDBAN VAN, AKKOR TE VAGY ISTENTELEN MEG TE VAGY ATEISTA TAGADÓ, ami nekem...most az hogy csak ÖRÖK ÉLET VAN,na az is, ládd ha hiszed? -most, az aki azt hiszi,azis aida $$$...aidákóser bikacsöke -csökevénye a javábull?-jön már a bika, és nem tudom leirni a gondolátom? Fita, hogy most ahoz, hogy legyek,kellett egy hang, HOGY TE IS ISTEN VAGY! -és én látom, és tudom! -tud atom?-NUKINUK?
                      5.: Itt most az, hogy csodállatos? -na az a bika? -ládd az arany -bornew bornyUK, és most fita, a NÉNE rajta volt az arany bika, és szét huzta őket, és a bika csöke ládd van a cavar muter, na meg a fater?... male fimale, nagy sodros pilléres csavaros volt a fata? -jaja a bika csöke? Ma Gondolleezza... fita, láttam, és ő is ládd BBika, hogy irqq meg irán... nem akarok bele mászni a szarukba, az oka minden...fita, ez egy MESTERSEGGES LÉTESIT? Nincsak itt az ember valóban nem csak börtöNUKba, hanem... ezt ugy,hogy ha láttátok az AI -filmet, azt hiszem igy, AI.-mesterséges intellegencia, na most vannak a tetők BÜN TETŐ?-BIKÁK, volt egy másik film, mikor a legmodernebb ROBOTOT hozta létre, A BUKOTT? MEGBUKTATOTT ANGYALUK??? - ládd most akik bikáik lettek, EZT UGY, hogy ezeket ténleg kimondottaN xexXÓL, zitt az a könyv Erotica, de magyaril olvastam, és olyan 57 körül, és igen igen tiltott köny volt, és két nap allatt, kiolvastam! Fita, itt most az, hogy TEGEDENGEM MI IGAZI NEM GAZI GAZSI, ZSIGA BÁCSI, HOPP TE ZSIGA? FITA AZ AI AZAZ A MESTERSÉGEES TEREMTÉSEK,AZOK JÁNOS 8.44! -ez az,hogy ezek, miért halnak, és miért nem félnek, hogy meghalnak, na most azért mert MESTERSEGGES ALKOTÁSOK ÉS TEREM...LABORATÓRIUMAIAIKBA... fita, én láttam a SÁRKAN KIGYÓT...(nem hanam ami a DROGON,DOOGN, DOGOD, -ÉS A FIAIM IS,(FITA AHOZ HOGYLÁSAD ŐKET,UGYANRRA A HULLÁMHOSRA KELL REZEGNED, DE OTT HA ... METGÉRZED, AZONNAL TÖNNÖD KELL, LÁDD ITT IS? --NINCSAK MIT CSÁNÁL VELÜNK??? -le is irtam, hogy hogy hozzák létre az aidáaikat, és az a világ? -itt van, csak most az, ha te láttál álmodba valamit, te azt betudod tenni, a hellére? -KIVÉE HA ÖVÖN ALULI? -KÖLDÖK ZSINÁROD ALATT? -EL VÁGTAD? HARRA KIRRI? Fita, tegnap, hogy a HARMADIK DIK VAGYOK, ÉS ÉN IS TUDOK HAZUDNI? -SZNLEL, DE NINCS SZIN CSAK SIN?
                   6.: Fita, a BbLilába hogy ezeknek nem lehet beszélni, mert a TI ATYÁTOK? ABBA A SZARBA ZORBA JÓ KIRÁLY,fiteljad, mert ugy a palesztinók mint a iraqiajak iránijak, mndhatni azok akik most baxatva vannak? Zitt csak az hogy Eszter, LÁnc lánci lánca cérna, eszter lánc... Cérna volna Kratika, Juhlika, bunda a bugyija, ja de luk van rajta, na ez addig, hogy most TALÁLKOZOK, fita,mindent mi csinálunk,most az hogy a testvérem,az az hogy CSAK ÖRÖK EGY ATYAMAMA ÉS ÖRÖK EGY PÁR GYERERÜNK VAGYUNK, és most az van, hogy ITT MINDEN AZ, HOGY A KÖLDÖK ZSINÓRUNKKAL VAGYUNK ÖSSZE KÖTVE, ÖRÖKRE, AMIT NEM LEHET (LÁDD A ARANTBORNYUK AZ ARANBIKÁT CSAK SZÉLTHUZTA ŐKET,ÉS VÉGE,A MENETNEK??? -ELVÁGNI? -DE MEG LEHET PRÓBÁLNI? 5 VAGY 10 PRÓBA MINT A KUTYA? Fita, ennek a MAGNES TÉRNEK VAN EGY GOLYÓJA, ÉS MOST AZ ÖSSZE VAN KÖTVE, ahol voltam, na olyan csoda de csodÁss...monduk akik hirtelen meghaltak, és vissza jöttek, nagyrészük valam csoda virágillat és zöld... réten és virágok közt? Ami nekem, hogy hogy tudja, ládd ott nincs halál, és az emléke se $$$...FITA ITT AZ AZ A LUKA TOK? Most megnéztünk, egy jó pár bolingónkat,(zitt az hogy hhihihihiii...ismerem..az ami itt a honvégy, csak itt nem tudom hol vagyok,mi vagyok, csak hogy bikás meg éhes?) ami mi csinálunk, most azért hogy az hogy nincs halál, az az hogy ha Hiszel Istenbe, NA AZ TE VAGY!!! Nincsak ez az a MAG ÉS MAG -AD ÉS MAGOD!!! Fita, apunk, most és fosod a sövényt? Na he benned nincs Istned nedve.fénye fény-e? Ezt most ugy, hogy csak ÖRÖK EGY ATYAMAMA...ÉS ÖRÖK EGY PÁRBA A GYEREKÉINK? -TESTVÉKÉINK? - ami most ez, ládd itt is apa fia, APAFI?- anyalánya, LÁNYANYA? egyek, és itt nincs nem lehet az a gondolátod $$$... Fita,2023 Januar, mar 4 hónapja, hiába jelengettük, nem tudtak rólla? Na most végülis egy másik vonalra rakták át, (ha haza hivok, nagyon drága és amagyarok a hiba?) ami AIs HAMIS,HAMIS A BIKA? -és most rajta van állandóan,sok hivás van, de ... fita, angolul, és most én magyarull... na Scam risk? -amit az AI scam csinál, ami most mikor le tudtuk...jöttek a hiváváésok, ládd rendesen,na nem lehet, és most ezzel, ládd a AI GÉP CSINÁL MINDENT, baxhatjuk, NUK?
                       Inennn... most amit elkezdtünk,vissza a KÖLDÖK ZSINÁRT, na nagyon érdekes, és most azzal...Mi is ufo-k vagyunk? -ténleg visszjöttünk,amihez ti is kelettek!!! Fita, mit ezek hogy jeshus azaz nincsak ugyanaz történt, mint most ismét ismét ládd juhus, ismét eljön,  de mint bikaBBIKA, jön már a bika fff...
Oááá... klotty... krutyááá... mutyááá...

Előzmény: repcsepista (1870)