nyman Creative Commons License 2025.06.26 0 1 1240

Az utasbiztosítás még plusz havi 242 Ft. Igaz 50M az orvosi költségek limit, mint a Gránit Platinum Debitnél, ami azért már sok mindenre elég lehet.

Az évi Fix költség 9600 + 12 x 490 =15 480 Ft.  A többi opciós költség. Szerintem.

Illetve ez nem 100% egyértelmű nekem. A Digitális kártyaszolgáltatásnál a kiegészítésnél ezt írja

"A szolgáltatás lehetővé teszi a Pénzforgalmi Keretszerződéssel rendelkező önálló számlatulajdonos ügyfelek számára

a Gránit eBank applikációban történő Instant Hitelkártya igénybe vételét a fizikai Hitelkártya igénylésével együttesen

és azzal egyidejűleg. Az igénylést követően azonnal elérhetővé válik a Gránit eBank applikációban az igényelt Instant

Hitelkártya, továbbá megrendelésre kerül a fizikai Hitelkártya. A Gránit eBank applikációban kizárólag lakossági

főkártya igényelhető. A szolgáltatás igénybe vétele minden esetben fizikai Hitelkártya igénylésével együttesen

lehetséges. Az Instant Hitelkártya adatai megegyeznek a fizikai Hitelkártya adataival. Az igényelt Hitelkártya adatai

és az Instant Hitelkártyához tartozó PIN kód a Gránit eBank alkalmazásban kérdezhetők le. A Gránit Digital

kártyaszolgáltatásban elérhető Instant Hitelkártya fizikai és online vásárlásra és az érintésmentes (contactless)

technologóiát támogató ATM berendezéseken készpénzfelvételre is használható. Fizikai vásárlás és készpénzfelvétel

előtt az Instant Hitelkártya mobilfizetési megoldásban (Apple Pay/Google Pay/Garmin Pay/Xiaomi Pay) történő

digitalizálása szükséges."

Ebből nekem nem világos, hogy, ha digitalizálom, akkor jön ez a díj, vagy ha az igénylésnél kérek "Instant" kártyát?

Kétségtelen, hogy nem egy nagy durranás, de eddig nem volt hitelkártya termékük.  A visszatérítés, ha az ember generál 5M-es forgalmat, akkor az opciós költségeket is ki lehet nullázni. Ha valakinek éppen még nem lenne, akkor a "Prémium" kártyák apró előnyei miatt még akár lehet egy opció.

Nálam is ez a kártya kimarad.

Előzmény: redmonkey (1236)