krisztababa Creative Commons License 2000.07.18 0 0 51
Sziasztok,
Köszönöm szépen az ötleteket. Egyáltalán nem bántottatok meg a "gyüjtögetés-ellenzéssel", mert nekem is volt egy kis morális fenntartásom erre nézve, biztosan vásárolni fogok.
Bár onobody-val is egyetértek, hiszen az arborétumokba is védett növényeket telepítettek, éppen azért, hogy megmaradjanak az utókor számára.
Dehát szerintem ezen kár vitatkoznunk, hiszen éppen azért vagyunk ebben a topicban, mert mindannyian szeretjük a természetet és a kertet, nem igaz?
Komárom, attól még ledorombolhatsz, mert kedves hozzászólást írtam a vendégkönyvedbe! Most akkor jó vagyok nálad?
Ki fogom próbálni az ecetes talajmeghatározást! Ugye a meszest nem szeretik a növények? Azt hiszem nekünk éppen az van. Különben 60 cm-t már nem tudunk töltetni, mert így is majdnem a szomszédok kerítésalapjának tetejéig ér a birtok felszíne, úgyhogy mérgesek lennének, ha a csapadék hozzájuk folyna át(ugyanis a környékünkön ez a nagy probléma, hogy túl vizesek a telkek, úgyhogy az öntözéssel nem lesz nagy gond - legfeljebb rizst termesztünk :-).
Pár éve még a tévében is volt a szomszéd, csak csónakkal tudott közlekedni a ház körül (akkor a mi telkünk is látszott /csak akkor még nem volt a miénk/, és kukoricát termesztettek rajta). Tényleg! Ha más nem jön be, kukoricát fogunk termeszteni :-))
Nem! Akkor sem mondok le a pihenőkertemről!
A szomszédot meg szeretem különben és nem szeretnék összeveszni vele, de már úgy kezdte, hogy a kutyáját pont a mi kerítésünk mellé telepítette, a dög pedig állandóan ugat. Éppen az ő kennele felé fognak nézni a gyerekszobák. Most terveztessem át a házat?
Előzmény: Komárom- (50)