lord Creative Commons License 2000.07.17 0 0 112
akkor csatlakozom én is a 4-5 csigolya közötti "kirojtosodással" és sok tapasztalattal :)

előzmények: tavaly februárban pakoltam éppen össze a hátizsákom, leguggoltam, felordítottam és úgy maradtam. mentők ki, tolószék alám, kórházba be (kb. este 8 volt), folyosón ügyeletes "megvizsgál", pótágyra rá, szóljak ha fáj és kapok bogyót. ágyra rátettek (könnyed eszméletvesztés fájdalomtól), takaró nincs én meg oldaltfekve hajnalig sírdogálok, szobatársak 3szor hívják be nörszöt fájdalomcsillapítóért de baszik adni. reggel vki betakar és mondja üljek fel reggelizni (jó vicc). doki jön, ad szurikat és infuziót, kezdődik a trip (éljen a morfium és tsai). röntgen, vizsgálat, diagnózis meg ilyen hülyeségek persze sehol csak az édes kábulat 3 napig. még azt se kérdezték allergiás vagyok-e vmi gyógyszerre (vagyok).vérvétel, vizelet. 5. nap fel tudok kelni - el ne hagyjam magam: araszolgatok a folyosón. még mindig fogalmam nincs, hogy mi a rák van, kapom az izomlazítókat, fájdalomcsillapítót már nem (kevés van). 2 hét után kiengednek, de előtte 6rugót fizetek vmi karitatív(!) szervezet betegszállítóinak, hogy elvigyenek MR-re, ami újabb 5rugó. kapok helyet az ORFI-ban 10 nap múlvára, addig húzzam ki otthon. (konklúzió: kurva anyját a TB-nek, a dokiknak, és T. úti kórháznak)

orfiban van RTG, újabb vér- és stb. vizsgálat, persze csak 4 órás várakozás után vesznek fel, orvos a 3ik napon lát, nem eresztem amíg el nem magyaráz mindent.kb. elmondja, majd elektrolízis, úszás, gyógytorna egyéni és csoportos, vmi vákuumos vacak meg egy csomó gép ki tudja mire. 2 hét után szabadulok állítólag gyógyultan. semmi infó, hogy mit tegyek, mit ne stb. ingyenes vagy kedvezményes uszodai bérletről ne is álmodjunk.

1hónap múlva megint úgy maradok, taxi, ismerős orvos, injekció, feküdjen a földön

1 hónap múlva újra ugyanez, csak most az állásomból is kirúgnak

Na innentől érdekes: informális kapcsolatok szabad lerablása következik. szerzek ingyen uszodai bérletet és beprotezsálnak egy gerincterapeutához. (koreai vagy vietnami) aki ELmondja, MEGmutatja, LErajzolja, hogy mi a pöcs van. dinamikus kezelésbe vesz (szó szerint), ELmagyarázza, hogy mit igen, mit ne és hogyan, milyen gyakorlatok otthon, hogyan szex, mit egyek stb. és még azt is milyen eredményt lehet elérni sőt azt is (most kapaszkodjatok meg), hogy mennyi idő alatt. és rendbetesz, hónapok óta először most nem fáj, el is megyek biciklizni amitől visszaesek, ő meg jól leszid, kezdjük előlről.

tehát február óta kínlódtam a Mo-i orvoslás sarlatán karmai közt júliusig (fél év, jegyzem meg), aztán 1 hónap alatt felépültem, pár hónap alatt megtanultam az új életmódot és azóta ok.

bocs, hogy ennyit fröcsögtem (lehet, hogy vkinek hasznos lesz a kálváriám leírása), de ha konkrét kérdés van igyekszem majd rövidebb lenni. :)