0lvas0 Creative Commons License 2025.06.12 -3 1 96008

azért két dolgot megjegyeznék gyengénlátók számára... egyrészt az aki egy bizonyos dologban évek akár évtizedek óta benne van(pláne ha még szakmája is), annak nagyon természetes tud lenni olyan alap vicc is, ami egyébként egy ma született báránynak az ujdonságával hat - persze lehet ezen túllépve lealázni bárkit ( gyere be az én erdőmbe, én is kisujjammal tudnám forgatni a fejszét, de nem tenném és nem is szoktam tenni), másrészt ez nem egy zárt topik - jóindulattal jegyzem meg, arra van lehetőség pl a facebookon ingyen(!) zárt csoport létrehozásával ( ha már nincs pénz fejlesztésre és fentartásra, vagy klub tagokkal ) -, ahol a saját buborékban lehet hancurozni, ide bizony betévednek olyan magamféle amatőrök, akik a hozzáértők vagy éppen csak tapasztaltak tanácsára, jóindulatára, hozzászólására támaszkodnak... mondjuk egyesekhez képest egy YT csatorna is segítőkészebb... Akinek nem inge ne mossa ki, aki klaviatúrát ragadna további frusztrációinak megnyilvánulására, jelzem, pont lexarom, nyugodtan írd ki magadból, szerencsére a nick felül van, így elég könnyű ignorálni a "tartalmat".... Puszi, pacsi, szép estét és köszönöm az olvasók - mert biztos többen vannak mint a hozzászólók -, nevében az építőjellegű kritikát, a tudást ami minden hozzászólásban volt, a tanácsot amivel előrébb léphet bárki aki olvasta... Ott hagytad az éterben a lábnyomod a neten... kérdés ezt akartad e hátrahagyni, de ez már nem az én dolgom ;)