Batu. Creative Commons License 2000.07.15 0 0 221
Első dolog: voltam a mai edzőmeccsen, az Oláh Gáboron volt.
Így álltunk fel:
Fekete - Bernáth, Balassa(Frida), Turján, Hanák - Böőr, Vadicska(Sándor), Flick(Siklósi), Szatmári(Madar) - Schmidt(Horváth), Kerekes(Bajzát)
Az első félidőben tetszetősen játszott a Loki, Flickés Kerekes vezérletével volt több szép támadás. A félidő közepe fele Egy bedobás után Böőr passzolt a kapuba. Ebben a félidőben volt egy-egy jó Flick és böőr lövés, két Kerekes-fejes, valamit két helyzett, amit Vadicska, majd Böőr elszórakozott. A msáodik félidőben Turján bizonytalanságából egy szép góllal egyenlítettek a románok, majd a kulcsjátéksok lecserélése miatt visszaesett a Loki, és a pár helyzetből egyet sem használtunk ki. tehát: Loki - Arges 1-1 (1-0)
Értékelés:
Fekete: nem sok dolgát biztosan látta el.
Bernáth: jól fogta emberét, de kicsit többet kellen támadnia.
Balassa: végig magabiztosa, hiba nélkül játszott és mostmár visszafutott a pontrugások után.
Turján: valamit fejlődött, de még mindig borzalmasan lassú.
Hanák: számomra a legnagyobb meglepetés, nagyon jól játszott, a bal oldalon játszók közül egyedül benne volt valami fantázia.
Böőr: ő volt a "motor", de a második félidőre elszürkült.
Vadicska: most ő is szürke volt.
Flick: amolyan Redondo stílusú játékos, amíg játszott, szerintem ő volt a mezőny legjobbja.
Szatmári: ő volt talán a meccsen a legrosszabb. Kb. 15 beadásból egyet vatgy ketőt adott be normálisan. Szögletből és szabadból végképp nem.
Kerekes: hozta szokásos játékát és jól megértette magát Flick-kel.
Schmidt: őt szerintem nem érdemse leigazolni. Volt egy-két elfutása, de sokszor nem tudja, hogy mit csináljon és rengeteg labdát eladott.
Bajzát: szintén nagyon gyenge volt. nem emlékszem, egyáltalán ért-e labdába.
Siklósi: akart, de nem nagyon ment a foci. Roszzul helyezkedik.
Madar: lendületesebb votl, mint Szacsa, de kevés labdát kapott.
Horváth, Sándor és Frida keveset játszott.
Összegezve: nem lesz rosz a csapat, de naygon kellene Kenesei. Állítólag Alekszicset is megért idehozni.
Tócsa
Békéscsabán ott van még Harangi is. :(

Zolika

Az index főlapján kattints a regisztrációra, és egy más e-mail címmel regisztrálva más lehet a felhasználó neved.

Hajrá Loki!!!

Batu