bolygohollandi Creative Commons License 2000.07.14 0 0 103
Kedves pp!

Sajnálom, olybá tűnik, valamivel megbánthattalak akaratomon kívül, semmiképpen nem Neked szántam degradáló véleményemet az érzelemmentes kapcsolatokról, nem is tehettem volna, hiszen nem ismerlek, mindössze arra kívántam rávilágítani, hogy csak így tudom elképzelni azt, hogy egy munkahelyi kapcsolat problémamentes lesz. Te nyilvánvalóan megengedheted magadnak azt a luxust, hogy kizárólag a szerelemtől vezérelve, gondos odafigyeléssel, tudatosan válasszál magadnak partnert. De hát itt a történet nem (csak) erről szól.
Egyvalamit persze nem hangsúlyoztam, úgy gondoltam ez világos az alanti vélemények tükrében, nevezetesen arra gondolok, hogy mindazok, akik problémásnak ítélik a munkahelyi kapcsolatokat jellemzően nem a minden szempontból független egyedekről írtak (ld. Parser hozzászólásait, pontokba szedett variációit, megjegyzését, miszerint az 1. pontba tartozókkal semmi gond nincs, s saját bevallásod szerint oda tartozol).
Ezek nyilvánvalóan azt csinálnak, amit akarnak, ez gondolom mindenki számára világos. Ott is lehetnek problémák az alá- fölérendeltségi viszonyok miatt; ha ilyenben nem volt részed, jó Neked.
Valószínűleg engem is az az agresszív, mindent tagadó, mások véleményét, tapasztalatait látszólag meg nem értő, a többieket rutintalan, nyeretlen kétévesnek tekintő hozzáállás hergelt fel, ami nyilvánvalóan szándékod ellenére érződött a véleményedből.
Így, annak fényében, amit írtál, meggyőződésem, hogy a lehetséges problémákat a maguk teljességében nem is érzékelheted, lévén soha nem volt, nem lehetett bennük részed, s legfeljebb a benned dúló mérhetetlen empátia révén érted meg a többiek által felvetett rémtörténetek igazságtartalmából áradó jó- avagy rossz tanácsokat azok számára, akik bénán próbálkoznak, s rongálják életüket nyakra-főre.
Szóval bocs, minden bizonnyal tisztességes, becsületes, erkölcsös nőszemély vagy, akit nincs oka senkinek itten macerálni az interneten a (látszólagos) névtelenség boldog birtokában.
üdv:
bh

p.s.
1. A nyúl nem a kedvenc állatom, enni sem szeretem, s a "házinyúl" kifejezést sem én találtam ki, de mintha itt erről szólna a csevely...
2. "...ennyi ev alatt meg egyetlenegy vannajtsztendem sem volt..." - pedig nem rossz! :-))
3. "...Ezert kerlek ne szemlelj engem te sem feluletesen..." - hát azt hiszem nem teszem, felületességről szó sincs (remélem)

Előzmény: paypoint (102)