edit piaf Creative Commons License 2000.07.14 0 0 2
Na, ilyen gyorsan sem reagált még senki, köszi nektek!
Mellesleg, balra két, jobbra egy szomszédnál vágták át a keritést, /ugyanebben az időben/ és bontottak falat, tomboltak, stb.
Ja, és szintén semmit nem vittek el...
Remélem, még egyikötök sem volt ilyen helyzetben, nem is kivánom senkinek, mikor este tizkor, szögeled be az eblakodat, hogy legalább valamennyire védve legyél..
Mi is ilyen tettenérősdin gondolkodunk, de gyanitom, hogy nem teszi/k/ a kirakatba, amit kapni fog. Már, ha megmarad, a bunkója.
A rendőrségről, pedig annyit, hogy "elég" gyorsan kiértek, kb. 3/4 óra. 55 év körüli körzeti megbizott, kb. 19 éves rendőrlánykával.. eldobható fényképezőgéppel, némi papirokkal..
Nem volt túl meggyőző az egész dolog...de hát nem is vártunk jobbat. Iszonyú felfordulás volt, mondták, hogy akkor most diktáljuk be, hogy mi hiányzik.. Nem értettem, hogy hogyan gondolják, mikor ott állok, egy nagy kupacon, ami üvegszilánkból, ruhákbók ágyneműból áll, honnan kellett volna tudnom, hogy mi nincs meg???
Ezt csak akkor tudja, az ember, ha már minden a helyére kerül, az meg legalább 1 nap.Ha nem több.
Annak "örülök", hogy csak a hétvégit buherálták meg, mert itt nem volt túl sok érték...de mégis, bosszantó, hogy "emberek" mire képesek.
Hol itt a magántulajdon... ha meg lelövöm, vagy áramot vezetek a keritésbe,akkor meg én leszek a hunyó...
Bocs, ha túl hosszú voltam... de rettnetesen idegesit a dolog... még mindig...